Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklenmedik Bir Yorgunluk Söz Konusu Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 60%

Yakın arkadaşlarınız veya sevgililerinizle olan ilişkilerinizle kendinizi derin duygu ve inatçı tavırlar arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Belki de gerçekten ne hissettiğinizi söylemeniz zordur, çünkü etrafınızdaki herkes tarafından test edilip yargılandığınızı düşünüyorsunuz. Başkalarının ne tepki vereceğini umursamadan ne hissettiğinizi söyleyin.

Otorite figürleriyle güçlü bir ittifak kurabilirsin. Bir patronunuz ya da bir yöneticiniz varsa, belki şu an kendinizi onlarla daha sağlam bir ilişki kurarken bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirin ve amirinizin sıkı çalışmalarınız hakkında bilgi sahibi olduğundan emin olun. Daha iddialıysanız, daha büyük başarılara giden yola koyulabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yönetiyorsanız, şimdi etkili müşterilerle ağ kurabilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Felsefi ya da politik bir konuşma olduğunda sizin de söyleyecek bir çift lafınız var. Verdiğiniz örnekler uç örnekler olabilir fakar prensipleriniz mantıklı. Bir kez hızınızı aldınız mı, durmak sizin içi zor olabilir. Farkına varmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmış ve kaçacak delik arıyor olabilirsiniz. İlk tepkiniz hızlıca konuyu değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun gibi zavallıca hareketlere sığınmayın. Cevabı bilmediğinizi ya da soruyu anlamadığınızı dürüstçe kabul etmek en iyisi olacaktır.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde veya bahçenizde bir sosyal etkinlik düzenlemeyi planlayabilirsiniz. Tıpkı pandemi öncesi günlerde olduğu gibi evin etrafında çok fazla temizlik, yeniden düzenleme ve güzelleştirme yapabilirsiniz. Kişisel izolasyonun mevcut durumu hakkında çok hayal kırıklığına uğramanıza izin vermeyin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstemesen de bazı sorunların seni epey yoracağı bir günde olabilirsin. Çözüm odaklı ve pratik tavırlar sorunları aşman konusunda sana yardımcı olacaktır. Beslenmeni düzene sokuyorsun. Sporu hayatının parçası haline getirmiş bir Boğa burcuysan, kendine yeni antrenman programları oluşturabilirsin. Kardeşinle önemli bir telefon görüşmesi de yapabilirsin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden hayatınıza dahil olabilecek konuların üstüne düşünmeniz gerekebilir. Eğitim ve iletişime dair konularınızda ise sürpriz başarılar söz konusu olabilir. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz. Bunun keyfini çıkarın...

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Burcunuzun yıldızı Venüs'ün retro sürecinde kontrolünüz dışı gelişmelere ve çifte durumlara dikkat. Geçmişe bakmanız, kendinizle hesaplaşmanız, bazı değerlendirmeler yapmanız açısından bu retro faydalı olabilir. Mars'ın Balık burcuna ilerlemesi ise sosyal yaşamınızda arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde sürtüşmeleri beraberinde getirebilir. Tartışma ve çatışmalara önümüzdeki bir buçuk ayda daha çok dikkat etmelisiniz. 

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar nakit akışınıza dikkat edin. Kontrolsüz harcamalar olabilir, beklediğiniz ödemeler geç kalabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.25 Haziran'a kadar beklediğiniz ödemeleri almakta zorlanabilirsiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar zamanınızı evde geçirdiğiniz şu zamanlarda sakatlanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Hafif sakarlıklar yaralanmalara sebep olabilir. Normalden biraz daha duygusal hissedebilirsiniz. Ancak bu içinize atmaktan iyidir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>