Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Haksızlığa Uğradığını Düşünebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 10%

Aşk hayatınız bugün aklınızda olabilir. Sevgilinizle biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da birine çıkma teklifinde bulunmayı düşünebilirsiniz. Kesinlikle bu akşam biri ile rahat ve samimi bir atmosferde birlikte olacaksınız, bu nedenle planlarınızı buna göre yapın! Sizin için özel bir kişiyle temas kuracağınız harika bir gece olacak.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Günün en güzel kısmı evde geçecek olan vakit. Büyük bir işe atılmadan önce şu anda biraz dinlenmeye ve şarj olmaya ihtiyacın olduğunu hissetmiyor musun? Bu sükunet aralarının gücünü hafife almamalısın. Kendini iyi bir kitaba vermek veya yakın arkadaşlarla eğlenmek için bütün bu çaban, değil mi?Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kısıtlama bugün size ağır gelebilir. Belki de sağlık ve finans konusunda dikkat etmeniz gereken bazı kritik ayrıntılar olduğunu hatırlatıyorsunuz. Belki de hayatınızda daha disiplinli bir yaklaşımı benimsemek akıllıca olur. Şimdi yeniden yapılandırma zamanı mı? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygularının sizi altüst etmesine izin vermeyin. Sorumluluk en iyi arkadaşın olabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde haksızlığa uğradığın bazı durumlar ile karşılaşabilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan bugün onlarla birtakım konularda fikrin uyuşmayabilir. Kendini savunmaktan geri kalmıyorsun. Uzun zamanıdır vakit ayıramadığın hobilerinle ilgilenerek zihnini rahatlatabilirsin. Kendine yaptığın müzik listende moral bozucu müziklere asla yer vermiyorsun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz olaylar beklemediğiniz yönde pozitif bir gelişme sağlayabilir. Bu yüzden önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Bitmemiş bir ilişki ya da bir işin üzerine yeni bir şey inşa etmeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Zihinsel konularda kendinizi hayalperest hissedebileceğiniz zamanlar var. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Sorumluluklarınızı unutmamanızda fayda var. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar hazırlayabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de kişisel istekleriniz doğrultusunda yanlış kararlar alma potansiyeli olan gruplardan birisiniz. Bu hal ve durum size oldukça iyi gelip ruhunuzu...

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in burç değiştirdiği bugünden itibaren önümüzdeki bir aylık dönemde odağınızdave para konuları olabilir. Elinizdeki imkanları, parayı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirme konusunda motive olabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi üzen bir konu üzerine düşünmeniz sizi daha fazla sinirlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Olaylara pozitif tarafından bakmayı öğrenmelisiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde odak noktanızda bütçe yönetimiyle ilgili meseleler olacaktır.Ay'ın burcunuzdaki seyahati sizi tembel bir ruh haline bürüyebilir. Akşam saatlerinde ani kararlar alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Patronunuz son zamanlarda çok çalıştığınızı görmekten çok mutlu. Finansal olarak, gayet iyi gidiyorsunuz. Bugün daha fazla para kazanma şansınız var. Yay'daki Ay ile biraz dengesizlik yaşayabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Bugün, herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 23" R
Ay
Yay
07° 51' 14"
Merkür
Koç
16° 02' 09"
Venüs
Koç
26° 33' 32"
Mars
Balık
26° 56' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 07"
Satürn
Balık
16° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 08' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 14"
Lilith
Başak
22° 56' 16"
True Node
Koç
15° 31' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>