Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yoğun İş Temposu İlişkini İhmal Etmene Neden Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 10%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Bir hesaplaşma günü geliyor. Şimdi ilerlemenizi ölçmek, kaynaklarınızı incelemek ve ihtiyaçlarınızı hassas bir şekilde analiz etme zamanı. Aksi takdirde, tüm işleriniz boşa çıkabilir! Konuları objektif olarak değerlendirmek için kendinizi işinizden ayırın. Bu durum gelecek günlerde ve haftalarda zaman ve para kazanmanızı sağlayabilir.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçtiğimiz günlerde girişimlerinizde biraz hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Ya dışarıdaki engeller (pandemi ile ilgili olaylar gibi) ya da iç kısıtlamalar (kendi ilgisizliğiniz gibi) açık bir meydan okumaydı. Bunu fark ederek, gerçek bir ilerleme kaydetmeden önce belirli konuların çözülmesi gerekir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi sorunları değerlendirirken duygusal tarafın ağır basıyor. Bu durum objektif kararlar verememene neden olabilir. İlgi duyduğun sanat alanı ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Özellikle mimari alanda kendini yetenekli hissedebilirsin. İş yerinde sayısal yönünün kuvvetli olması birçok problemi hızlıca çözüyor. İhmal ettiğin ilişkine ilgi göstermelisin zira karşı taraf ilgisizlikten şikayetçi olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ya da hizmet verdiğiniz alanla alakalı önemli bazı yenilikler veya sorumluluklar söz konusu olabilir. Bu alanda sorumluluk almaktan çekinmeyin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentiler yönünde kafanız karışık olabilir. Acele planlar yapmamalısınız. Öğle sonrasında hesapta olmayan durumlar yaşanabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda umutlarınızda belirgin bir yükselme görünebilir. Ani olarak işlerinize kalkışmadan sabırlı ve dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güven problemlerinizi geçmişinizde bırakmanızı sağlayacak biriyle tanışacaksınız. Ağzından çıkan her kelimeyle sizi kendine bağlayacak bu kişiyle uzun soluklu bir ilişkiniz olacak.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde sosyalleşme isteği duyarsınız. Arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile içe dönük bir ruh haline bürünebilirsiniz. Akşam saatlerini meditasyon yaparak değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar Ay'ın gücünü hissedin. Doğası gereği sosyalleşmeyi ve insanlar tarafından kuşatılmayı seviyorsunuz, ancak bugün bunun günü değil. Geçmişte hormonlarınız veya hormon seviyelerinizle ilgili problemleriniz varsa doktor randevularınızı aksatmamaya çalışın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 04' 17" R
Ay
Başak
24° 40' 51"
Merkür
Koç
16° 57' 33"
Venüs
Koç
19° 09' 12"
Mars
Balık
22° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 44' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 52"
Uranüs
Boğa
21° 48' 25"
Neptün
Balık
28° 36' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 25"
Lilith
Başak
22° 16' 18"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>