Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İşleri Erken Bitirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün uzak bir ülkeye kaçma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bunu yapmak için harika bir gün. Kalbinizin, başka bir gezegende uçmasına izin verin. Ancak, kendinizi çok kaptırmayın. Bu kaçma hissi, sizi sağlıksız ve yıkıcı davranışlara yöneltebilir. Bu sıralar, çok miktarda alkol ve yatıştırıcı almaktan kaçının.

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Boğa doğuştan bir sistem analisti!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Gayretli ve enerji dolu hissediyorsun. Bir hava grubu mensubu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için pek olağan olmayabilir; ama yine de sürekli oturduğunda huzursuz ve kıpır kıpır hissedersin. Eğer sıkılmaya başladığını düşünüyorsan bugün üzerinde olan o ekstra enerjiden faydalan ve git bir şeyler yap. Adeta enerjin kendi kendinden beslenecek.Yapmanız gereken şey gündelik hayatınızdaki dramı olabildiğince azaltmak. Her şeyi gözünüzde büyüterek kendinize nasıl köstek olduğunuzun farkında olmayabilirsiniz. Çok da önemli olmayan şeylere bu kadar kafa yormamaya çalışın. Anlamsız kıskançlıklar ve dedikodular size hiç yakışmıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçtiğimiz günlerde girişimlerinizde biraz hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Ya dışarıdaki engeller (pandemi ile ilgili olaylar gibi) ya da iç kısıtlamalar (kendi ilgisizliğiniz gibi) açık bir meydan okumaydı. Bunu fark ederek, gerçek bir ilerleme kaydetmeden önce belirli konuların çözülmesi gerekir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden destek gördüğün bir güne merhaba diyorsun. İşlerini evinde sürdüren bir Boğa burcuysan, elindeki işleri erkenden bitirmek isteyebilirsin. Yaşadığın alanı değiştirmeyi planlıyorsun. Yeni mobilyalar için yaptığın brikimi gözden geçirebilirsin. İkili ilişkilerde kendini güçlü hissediyorsun. Kardeşin ile yaptığın planlarda küçük pürüzler çıkabilir. Çıkan sorunları hızlıca hallediyor olman kardeşinin gözünde saygını arttırıyor.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Bunu yapan aslında birazda siz olabilirsiniz. Bugün çevrenizin vereceği destek oldukça önemli olacaktır. İçsel anlamda biraz kendinizi dinlemeniz gereken bir gündesiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonusunda yeni bir yatırım anlaşma ya da sözleşmeler gündeme gelebilir. Birtakım sorunlarınızı aşmak kişisel zeka ve arzularınıza kalacak...

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününe hayatın akışında kontrolünüz dışı gelişmeler etki edebilir. Etrafınızda olup bitenlerden çok şey öğrenebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güven problemlerinizi geçmişinizde bırakmanızı sağlayacak biriyle tanışacaksınız. Ağzından çıkan her kelimeyle sizi kendine bağlayacak bu kişiyle uzun soluklu bir ilişkiniz olacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati bugün kendinizi içe dönük hissetmenize sebep olabilir. Eski kararlarınızı sorgulayabilir, geçmişte kalmış kişilerle iletişime geçebilirsiniz.Arkanızdan konuşulanları öğrenmek canınızı sıkabilir. Meditasyon yapmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar ne yazık ki, mali durumunuz söz konusu olduğunda bugün çok iyi bir şey yaşamanız beklenmiyor. Ödenmesi gereken faturalarınız var ve tüm gün bunlarla uğraşmanız gerekecek. Bugün ilişkinizin daha da ciddi hale geldiği gün olabilir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Kıskanç kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>