Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunları Geride Bırakmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 100%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Zirveye çıkmanı sağlayacak bir yol bulabilirsin. Bir süredir tanınırlık peşinde koşuyorsun ve şimdi istediğini almak üzere olabilirsin. Mevcut astrolojik enerjiyle, yeni bir kapı açılabilir ve kendini bambaşka bir gerçeklikte bulabilirsin. Hayatının her alanında tutkuların hakkında konuşup onları görünür kılmalısın. Mevcut astrolojik eğilimi taleplerini dillendirerek kullan. İnsanlardan düşüncelerini okumalarını bekleme.Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmanız gereken şey gündelik hayatınızdaki dramı olabildiğince azaltmak. Her şeyi gözünüzde büyüterek kendinize nasıl köstek olduğunuzun farkında olmayabilirsiniz. Çok da önemli olmayan şeylere bu kadar kafa yormamaya çalışın. Anlamsız kıskançlıklar ve dedikodular size hiç yakışmıyor.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kısıtlama bugün size ağır gelebilir. Belki de sağlık ve finans konusunda dikkat etmeniz gereken bazı kritik ayrıntılar olduğunu hatırlatıyorsunuz. Belki de hayatınızda daha disiplinli bir yaklaşımı benimsemek akıllıca olur. Şimdi yeniden yapılandırma zamanı mı? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygularının sizi altüst etmesine izin vermeyin. Sorumluluk en iyi arkadaşın olabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın bazı can sıkıcı sorunlar, seni esnek davranmak konusunda zorlayabilir. Önüne çıkan bu can sıkıcı sorunları aşmak adına sevdiğin bir arkadaşına danışabilirsin. Değer verdiğin kişilerden duymak istediklerini duymak seni sorunları aşmak konusunda daha kararlı bir yapıya sokuyor. Kendini daha güçlü hissetmemek için hiçbir sebebin yok. Ayrıca cep telefonuna dikkat etmen gerekebilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yaralarınızı iyileştirmek isterken daha da kendinizi Davranışlarınızın asıl nedenini bulmalı ve kendi yaralarınızı kendiniz sarmayı denemelisiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınıza karşı daha derin bir minnet beslemeniz gerekebilir. Son zamanlarda elinizdeki güzel imkanları bir süredir görmezden geliyordunuz...

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi olarak risk almamanız sizin için daha iyi olacaktır. Kuruşu kuruşuna hesap yaparak ilerlemeye devam etmelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün canınız yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi içe dönük hissedersiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay ile Venüs etkileşimi harcamalarınızı yönetmekte zorlanabileceğinizi gösteriyor. Geçmişte kalmış kişilerden haber alabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs ve Jüpiter mali durumunuza yardımcı olacak iyi hisler gönderiyor. Bugün çok sıkı çalışın ve sıkı çalışmanızın sonuçlarının tadını çıkarın. Bugün birarkadaşınızla uzun uzun dertleşip konuşma fırsatı yakalayacaksınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 05" R
Ay
Akrep
05° 09' 26" R
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
23° 19' 24"
Mars
Balık
24° 54' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 41"
Satürn
Balık
16° 00' 22"
Uranüs
Boğa
21° 59' 41"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 11"
Lilith
Başak
22° 38' 48"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>