Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dostların Konusunda Üzülebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Aile üyelerinle güzel vakit geçirebilirsin. Kökenlerinle, geçmişinle bağ kurmak isteyeceksin. Uzakta yaşayan akrabalarını ara. Hayatında olup bitenlerden biraz bahsettiğinde iyi hissedeceksindir. Onları ne kadar önemsediğini de dillendirmeyi unutma. Belki de yakınlarda yaşayan aile bireylerini görmek üzere bir tatile çıkarsın.Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla yapacağınız felsefi ya da ruhsal konuşmalar cevaptan çok soruları beraberinde getirebilir. Bu tarz konuşmalar inanılmaz olabilir ama siz bu şekilde önermelerin gerçekten tatmin edici olmadığı takdirde ortaya çıkmasını istemeyeceksiniz.Bu konular hakkında yazılmış kitaplar arkadaşlarınıza danışmaktan ve onların fikirlerini sormaktan daha çok yardımcı olabilir. Konuşma bittiğinde bir yürüyüşe çıkın, çünkü kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdeki enerjiyle aşırıya kaçtığınızı hissettiğiniz yoğun günlerden biridir. Bu duyguya direnme. Her zaman sahnede olmak zorunda olduğunuzu hissetmek yerine biraz aksama süresinin olmasının uygun olduğunu unutmayın. Yumuşak ve sessiz olmak size iyi bir dünya sağlayacaktır.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarından sahip olduğun sorunların hakkında destek görmediğini fark etmek seni üzebilir. Hoşlandığın kişiye açılmaya karar veriyorsun. Kendine olan güvenini toparlamalısın. Kurumsal bir firmada çalışıyorsan hızlı karar vermen gereken problemler ile karşılaşabilirsin. Yeteneklerin konusunda kendini geliştirmek için internet üzerinden kitap siparişleri veriyorsun.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dikkatli olmalı ve hemen acele karar vermemelisiniz. Unutmayın şartları ve sınırları çizmek size bağlı olabilir. Başkalarının sizin cesaretinizi kırmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda bütünü görebilmeniz çok daha kolay olacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz zamanlar içindesiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişlerde karşı tarafa kendini ifade etmesi için şans tanımanız gereken bit gündesiniz. İlişkiniz bu dönemde daha çok empati ve anlayış isteyebilir.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli veyaşamında öne çıkan bir enerji ile sergilerken, ilişkilerinizde ani kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde etkinlikler, organizasyonlarda yer alabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara geniş bir perspektiften bakmak konusunda hala zorlansanız da gelecek hakkında umutsuz değilsiniz. Pozitif olmayı başarıyorsunuz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Bugün hayatın tadını çıkarmak istersiniz, yemeye içmeye düşkünlüğünüz artabilir.Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güven meselesi bugün alacağınız kararlarda ön planda olacaktır.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar finans söz konusu olduğunda acımasızsınız. Bugün hayatınızı değiştirebilecek çok önemli bir ders alıyorsunuz. Yakın gelecekte size yardımcı olacak bu yeni yaşam dersinden en iyi şekilde yararlanın.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Duygusal karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilirsiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 32" R
Ay
Başak
17° 28' 42"
Merkür
Koç
17° 12' 58"
Venüs
Koç
18° 24' 02"
Mars
Balık
21° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 38"
Satürn
Balık
15° 37' 17"
Uranüs
Boğa
21° 46' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 17"
Lilith
Başak
22° 12' 14"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:41

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>