Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeteneklerinden Maddi Kazanç Sağlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, yeni bir egzersiz programına başlamanız için sizi ilham verecek bir enerji sayesinde sağlığınız çok iyi durumda olacak. Ruh haliniz de buna yardımcı olacak. Gelecek konusunda özellikle istekli ve iyimser hissediyorsunuz, bu da fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissetmenizi sağlayacak. Aşk hayatınızda da hareketlenme var. Şu an hoşlandığınız kişi de bu egzersiz programında size katılmak isteyebilir. Devam edin!

Diğer insanlarla olan bağlantınızın çok mesafeli olduğunu fak ederseniz, bu durum bugünyerinde karşılaştığınız insanlarla daha rahat başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Kendinizi ilişkilerinin içine dahil ederseniz, kendiniz hakkında odanın köşesinde durduğunuz zamankinden çok daha iyi hissedeceksiniz. Gün içinde kabuğunuzdan çıkıp etrafınızdaki dünyaya giriş yapmanıza yardım edecek birisiyle karşılaşabilirsin!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Bugün fikirlerinizi yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyin. Bir süredir ne düşündüğünüzü kimse bilmiyor olabilir ve yüksek ihtimalle bunu duymak istiyorlar. Birilerinin açıkça fikrinizi sormaması, fikirlerinizin geçerli olmadığı anlamına gelmiyor. Muhteşem bir sezgisel görüşünüz var ve bu görüş diğerlerinde yok. Ne düşündüğünüzü bildiklerini sanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha yüksek hedefler belirleyip kendinize meydan okuyun. Yapacağınız her şeyde de bu tavrı benimseyin. Doğuştan talihli olmanız sayesinde karşılaşabileceğiniz tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi çatışmaya iten bir şeyler olabilir, ancak büyük bir yüzleşme gerçekleşmeden önce işin içinden sıyrılabilirsiniz. Eski ve modası geçmiş olanın karşısında, alışılmadık ve sıra dışı olanın yanında yer almanız iyi olacaktır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün basit zevklere odaklanın. İhtiyacınız olan her şeyin zaten içinizde olduğunu fark edin. Doğada zevkinizi bulun. Güneşe, aya ve ağaçlara gülümseyin. Bir çevrimiçi alışveriş sepetine yükleyebileceğiniz şeyden ziyade, güzelliğin her yerde bulunduğunu fark edin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinle ilgili bazı dekorasyon değişiklikleri yapmak adına alışveriş sitelerinde vakit harcayabilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan onlara önemli bir konuda danışmak istiyorsun. İş konusunda yeteneklerin üzerinden maddi kazanç sağlamak istiyorsun. Bu konuda araştırmalar yapabilirsin. Çevrendeki insanlar ile ters düştüğün konularda tartışmaktan çekinmiyorsun.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır ısrarcı olduğunuz konulardan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek ve bunları toparlamak için harika bir gündesiniz. Kendinizi fazla yormayın.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabilir, dikkatli olun.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları yerinde ve zamanında halletme özelliğiniz, önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz birtakım problemlerde size yardımcı olacak. Ama yine de belli ölçülerde zorlanmalar yaşayacaksınız. Size birtakım önerilerle gelinen konularda karar öncesi iyice düşünme niyetiniz, zaman kaybına yol açabilir. Bu öneriler karşısındaki tavrınız, sizin yeniden değerlendirmenizi getirecek.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki yeniliklere karşı açık fikirli olmalısınız. Böylelikle kendinizi daha özgür hissetmiş olacaksınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla ilgili konularla gündeminizi meşgul edecektir.Yakınlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız, detaylıca düşünmeden harekete geçmeyin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar bugün eşleriyle geçirdikleri her saniyenin tadını çıkarır. İşiniz söz konusu olduğunda biraz daha fazla heyecana ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Bugün hangi seçeneklere sahip olduğunuzu düşünün.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz, Disiplinli hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkacak.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>