Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eskisi Gibi Olmuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 40%

Bu ne şans! Aniden bir mola verebilirsiniz ve bu da hayatınıza istediğiniz yoldan başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu, aşk veyahayatınızla ilgili olabilir ya da uzun zamandır deneyimlemek istediğiniz yeni bir yaşam biçimi olabilir. Arkadaşlarınız bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Dikkatli hareketlerle ilerleyin. Böyle bir şans her zaman ayağınıza gelmez!

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacınız olan bütün gerçekleri bildiğinizden emin olabilirsiniz. Duygusal bakımdan oldukça iyi hissedeceksiniz ve üstesinden gelmek istediğiniz her işte büyük yol katetmek için içten gelen bu özgüveni kullanmalısınız. Aklınızın yaratıcı eğilimlerini keşfedebileceği hayal dünyasına kayıp gitmesine izin verin ve bunun tadını çıkarın. Yaratıcılık ve sezgi alemine doğru uçuşa geçmek için zemin olarak sağlam gerçekleri kullanmakta tereddüt etmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal sağlığınızı kontrol altına almak her zaman önemlidir ancak şimdi daha da önemlidir. Bir şeyleri dengede tutmanız ve gerçekten neyin önemli olduğu ve arkanızdan ne atmanız gerektiğini daha iyi anlamanız gerekir. Hayatınız hakkında zaten iyi hissedebilirsiniz ancak sevginizi arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşmaya başladığınızda mutluluğunuz katlanarak artar.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan güçlü olamamanın bir sebebi de vermiş olduğun borçların ya gelmemesi ya da zamanında ödenmemesi olabilir. Bu durumdan bir ders çıkaracağın kesin. Çevrendeki bazı insanların samimiyetini ve sadakatini sorguluyor olman ailenden birisine yapmış oldukları davranış olabilir. İnsanlara vermiş olduğun değer eskisi gibi olmuyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, her zamankinden daha seçici davranabilirsin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz olaylar beklemediğiniz yönde pozitif bir gelişme sağlayabilir. Bu yüzden önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Bitmemiş bir ilişki ya da bir işin üzerine yeni bir şey inşa etmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde aile içinde gerginlikler yaşanabilir. Geçmişte kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde işlerinizde yapıcı enerjiler içinde olabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güvenle birçok işin altından kalkabileceğiniz bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklı sürtüşmeler yaşanabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizle hareket edebilir hatta bir süre gözlemci halinde kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu durumunuzla beraber daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde inatlaşma, güven problemleri ve güç mücadeleleri yerine herkesin kendine ait bireysel sınırlarına özen göstererek, siz de kendinize ait sınırları çizmeli ancak bunu saygı ve sevgiyle ifade etmeyi tercih etmelisiniz. Olumlu haberler alabileceğiniz, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi hem ruhsal hem de fiziksel olarak çok iyi hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla konuşmak da daha çok enerji toplamanızı sağlayacak.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Ay'ın Aslan burcuna girişi ile ev ve aile konuları önem kazanıyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz.Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Gayrimenkul alım-satım işleriyle ilgilenebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar Mali açıdan dünden daha iyi durumdasınız. Motive olun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Günün ilerleyen saatlerinde odaklanmanızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>