Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Sevdiklerinizi kucaklayın. Kalbinizin size yol göstermesine izin verin. Siz izin verdiğiniz sürece her şey yolunda gidecek. Karşınıza çıkacak yeni şans için yer açın. Kapıyı açmaya zorlarsanız, hiç bir zaman harekete geçemezsiniz. Hafifçe vurun, kapı zaten kendiliğinden açılacaktır. Aklınız bugün çok hızlı düşünüyor ve neşeli. İşlerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayın, öyle kalacaklar. Başarı istiyorsanız, zorlu bir dönemece girmeniz gerek.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

İnsanların ruh hallerine uyum sağlayabileceğin bir gündesin. Daha onlar ağızlarını açmadan sen ne hissettiklerini anlayacaksın. Bu da katıldığıntoplantılarında satır aralarını okumana destek olacak. Müşterilerinin de dilinden anlıyor olacaksın. İşlerin iç yüzünü bilerek anlaşmalar yapabileceksin. İçgüdülerini takip et, çünkü doğru çıkıyorlar!Bugün ihtiyacınız olan bütün gerçekleri bildiğinizden emin olabilirsiniz. Duygusal bakımdan oldukça iyi hissedeceksiniz ve üstesinden gelmek istediğiniz her işte büyük yol katetmek için içten gelen bu özgüveni kullanmalısınız. Aklınızın yaratıcı eğilimlerini keşfedebileceği hayal dünyasına kayıp gitmesine izin verin ve bunun tadını çıkarın. Yaratıcılık ve sezgi alemine doğru uçuşa geçmek için zemin olarak sağlam gerçekleri kullanmakta tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fikirlerinizi yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyin. Bir süredir ne düşündüğünüzü kimse bilmiyor olabilir ve yüksek ihtimalle bunu duymak istiyorlar. Birilerinin açıkça fikrinizi sormaması, fikirlerinizin geçerli olmadığı anlamına gelmiyor. Muhteşem bir sezgisel görüşünüz var ve bu görüş diğerlerinde yok. Ne düşündüğünüzü bildiklerini sanmayın.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatında saçma olan şeyler dengeye dönmeye başlamalı ancak en uygun noktaya gelmek biraz zaman alabilir. Bu sabah kendini iyi hissediyordun gün boyu da böyle devam edecek. Bugün sizinle konuşmak isteyenb arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aslında gündelik ihtiyaçlardan çok uzun vadeli bir alışveriş yapma düşüncesi içindesin. Bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorsan listeni daha düzenli yapabilirsin. Yakın bir aile dostundan alacağın bir mesaj gününün daha güzel geçmesini sağlıyor. Kendini daha motive hissetmenin sebebi sevgi dolu aile ilişkilerinde gizli olabilir. Sağlıklı beslenmek adına farklı yemek tarifleri deneyebilirsin.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstünü örttüğünüz her şeyin altında kalırsınız, bunu unutmayın. Son zamanlarda en çok yaptığınız şey bazı konuları görmezden gelmekse artık konuşma zamanı olduğunu söyleyebiliriz.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne yakınlarınızla beraber bolca paylaşımın, sevginin olduğu bir etkileşim ile başlıyoruz. Akşam saatlerinde pek anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yengeç burcuna ilerliyor, iletişim ve ifadelerinizde duygusal yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizde söz ve konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İki arkadaşınızın arasında yaşanan sorunları çözmeye çalışmamalısınız. Başkalarının işine dahil olmak bu aralar sizin için hiç doğru bir karar değil.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olacak.Çevrenizle iletişim problemleri yaşayabileceğiniz bir gün olacak. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar Jüpiter nereye gidersen git seni takip ediyor. Şanslı bugün ikinci adınız. İş arkadaşınızın bugün sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Bu onları biraz tanımak için mükemmel bir fırsat. Çok fazla şey olmasına rağmen hala motivesiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, bilinç altınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor. Kendinizi yalnız hissedebilir ve dostlarınızı arayabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>