Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gergin Olabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki

Kendini bir konuşma yaparken bulabilirsiniz. Günün enerjisi, kendinizi topluma daha çok sunmanız için size ilham verebilir. Birtoplantısına katılabilir ve bazı fikirler sunabilirsiniz. Ya da resmi bir akşam yemeği veya şirket toplantısı gibi bir etkinlikte bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Çok fazla tecrübesi olan çok çalışkan birisiniz ve paylaşacak çok şeyiniz var.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Kendine acıma gibi bir tuzağa düşme. Birisi karşına geçip sorununun ne olduğunu sorana kadar suratını asıp gezeceksin gibi görünüyor. Eğer hiçkimse bunu gerçekleştirmezse, çevrendeki herkese yavaş yavaş öfke beslemeye; aslında hiç gerçek arkadaşın olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Ruh halin gittikçe kötüleşebilir ve birisi sana münasebetli bir soru yönelttiğinde bile ani tepkiler gösterebilirsin. Bu kaygan zeminde kayarak boşluğa düşmemeye dikkat et.Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizin için önemli olmayan bir şeyden vazgeçmeniz istenirse, çekinmeden yapın. Bunu isteyen kişinin senden daha fazlasına ihtiyacı var. Eşyalarınız hakkında fazla sahiplenici olmayın. Şefkat olmadan, bugün hiçbir yere varamayacaksınız. Kendinizi başkalarının yerine koyun ve nereden geldiklerini anlayın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın spora fiziksel ağrıların nedeniyle ara vermek isteyebilirsin. Bunu gün içinde daha hafif yemek tercihleri yaparak telafi etmek istiyorsun. Yeni alıştığın egzersizlere ara vermek zorunda olmak seni gerginleştirebilir. Kardeşin ile maddi konulardaki anlaşmazlıklarını gideriyorsun. Böylece ödemelerin düzene sokma fırsatını yakalıyorsun.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün geneli içindesiniz. Bu şartları iyi değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız. Esnek olmak ve gelişen sürece dahil olmak size yeni fırsatlar getirebilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı istediğiniz şekilde yaşamalısınız. Kendi isteklerinizi daha ön planda tutmak için dostlarınızla konuşmak ve yardım almakta fayda olması da mümkün.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle aile içi ilişkilerde iletişime bir miktar dikkat etmekte fayda var. Egolara dikkat etmek gerekebilir, aşırı hızlı tepki verebilir, farkına varmadan irite edici olabilecek sözler kullanabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh sağlığınızın iyi olduğundan emin olmalısınız. Zor zamanlardan geçtiğiniz ortada. Gerekli durumlarda destek almaktan çekinmemelisiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Evde, ailenizle zaman geçirmek iyi gelecektir.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak yeni eğitimlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde belki de en büyük probleminiz planlamadaki başarısızlığınızdır. Çok çalışıyor olmanız her şeyi yaptığınız anlamına gelmez. Program yapmayı düşünmelisiniz. Bugün ani taleplerle karşılaşabilirsiniz. Hemen sinirlenmeyin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>