Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İş Odaklı Bir Gün Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 10%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinizde birine karşı huzursuzluk duyuyorsanız bugün paylaşma, içinizi dökme zamanı. Macera için bu susuzluğu gidermek için daha fazla beklemeyin. Yapılması gereken önemli şeyler var, bu yüzden kanepeden inin ve hareket edin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki tartışmalara hararetli bir şekilde dahil olabilirsin. Konulara eleştirel olarak yaklaşıyor olman, sürekli olumsuz tarafından bakıyormuşsun havası oluşturabilir. Bu yapını dengeye almalısın. Çünkü ofiste hiç arkadaşın kalmayabilir. İşini internet üzerinden yürütmeyi ve telekonferansları çok iyi idare ediyor ve uyguluyorsun.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstleneceğiniz sorumluluklar yeni belirsizlikler ortaya çıkartabilir. Biraz akışta kalmak size iyi gelecektir şartları fazla zorlamayın.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanların üzerinizde kurdukları baskıyı engellemek için kendinizi savunmak isteyebilir ve bur ihtiyaç doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh sağlığınızın iyi olduğundan emin olmalısınız. Zor zamanlardan geçtiğiniz ortada. Gerekli durumlarda destek almaktan çekinmemelisiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Evinizle ve ailenizle ilgilenmek için gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Başak burcuna girişi ile romantik bir ruh haline bürünüyorsunuz. Partnerinize, çocuklarınıza veya hobilerinize zaman ayırmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar daha genç bir meslektaşınız için tavsiyeniz varsaarkadaşlarınızla biraz zaman geçirin. Bugün kolayca öfkeli olursun, bunu yönetmek için elinden geleni yap.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>