Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hatalarından Ders Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Arkanıza yaslanıp olayları izlemeye karar verebilirsiniz. Bugün olumlu bir ruh hali içinde olacaksınız ve bir şeyleri zorlamak istemeyeceksiniz. Agresif olmak yerine, köşede oturup espriler yapacaksınız. Bu neşeli tavrınız işlerin daha sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacak. Şu an fikirlerinizi başkalarına karşı saldırgan bir şekilde dayatmak bir hata olur. Rahatlayın ve diğer insanların verdiği bilgilere kulak verin.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün kusursuz olmalı. Son birkaç gündür, hayata seni bağlayan şeyler üzerine kafa yoruyosun. Temel uğraşlarında bazı değişiklikler olmuşa benziyor, ayrıca yeni ilişkiler, hırs patlamaları... Bugün, bütün içsel değerlendirmeleri bırakabilirsin. Bunun yerine, tüm deneyimlerinin koca bir listesini yapabilir ve yaşadığın heyecan verici hayat için minnettar olabilirsin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şüpheci, sorgulayıcı yanınız öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı daha korumacı yaklaşabilirsiniz. Elinizde olmayan durum ve koşullar canınızı sıkabilir. Şartlara göre hareket etme zamanı. Geçmişteki kişilerle konuşmalar sağlanabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal anlamda sıkıştığın bir dönemdesin. Ailen bu konuda sana yardımcı oluyor. Yanılgılarından çıkardığın dersleri dikkate alarak adımlar atıyorsun. Yakın bir arkadaşının sana soğuk davranmasına anlam veremeyebilirsin. Ona bu konuda sorular yöneltebilir, nedenini sorgulayabilirsin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ettikçe sinirleriniz daha da gerginleşiyor olabilir. Hareket ederken küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızdaki yoğuntemposu sizleri olumsuz etkiliyor olabilir. Partnerinizden sizlere destek olmasını isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, ziyaret ve konuşmalar açısından hareketli bir gündesiniz. Ancak düşüncelerinizde etkilere de çok açıksınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi meselelerle alakalı yaşayabileceğiniz birtakım problemlere karşı sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Sinir ve stres sağlığınız için de olumsuz sonuçlar doğurabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarı çok yakın görünmese de çok büyük ilerleme keydediyorsunuz. Yavaşlamanıza gerek yok. Enerjinizi korumaya devam ederseniz daha da ileriye gidebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati yakın ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, yakın dostlarınızla veya komşularınızla ilgili konularla gündeminizi meşgul edecektir. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim aşk hayatında sürpriz gelişmelere işaret ediyor. İlişkinize heyecan katmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminize gelirken, iletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İddialı bir konuşma ve kendinizi ifade etme şekliniz olabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 03" R
Ay
Koç
03° 08' 49"
Merkür
Koç
19° 29' 40"
Venüs
Boğa
06° 53' 40"
Mars
Koç
03° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 59' 05"
Uranüs
Boğa
22° 37' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 32"
Lilith
Başak
23° 52' 06"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>