Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak kırmadan, incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek, bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirmeniz yanında, sergilediğinizhacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Bir para tartışmanız var. Bunun dışında kalmanız pek mümkün görünmüyor. Parasızlık endişesi yaşamak istememeniz, tedbirli davranışları, daha mantıklı harcamaları getirebilir.

Bugünlerde karşınıza gelecek bazı önerileri,yaşamınızda önemli kazanımlar olarak değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, ortaya çıkmama eğilimi gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz. Bugünlerde kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacında olacaksınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar gün boyu Balık burcunda seyrini sürdürecek Ay, saat 13:27 de Neptünle kavuşum yapacak. Size ihtiyacı olan insanlara elinizden geldiği kadar yardımcı olacaksınız. Bu enerji, hayallerinizin peşinden koşmanızı, arzuladığınız bir hayata kavuşma özleminizi işaret ettiği gibi önsezilerinizi güçlendiriyor. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde bizi güçlü görmelerini arzularız. Dostlarımız, eşimiz, bir şekilde bağlantımız olan insanlara iyi niyetli yaklaşımda bulunuruz. Onların da bize aynı samimi duygularla yaklaşmalarını bekleriz. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümünde, geleceğe yönelik fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek isteriz. Karşımıza çıkan engelleri gözümüzde büyütebilir, parasal konularda çelişkili düşünebiliriz. Dikkatli olmamızda yarar vardır. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Gün boyu hem güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerde duygusal konuşmalar seni geriyor olabilir. Çalışma arkadaşlarının ilgisini samimi bulmayabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla hassas ve alıngan bir tavır içerisinde olabilir ve karşınızdaki kişinin söylediklerini kendi üzerinize alınarak gereksiz bir dargınlık için de bulunabilirsiniz. Her söz kendi üstünüze söyleniyormuş gibi alınma huyunuzdan vazgeçin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Gelecek planlarınız ile ilgili alternatif projeler üretebilirsiniz. Sosyal konular ile ilgilenebilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız...

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. İlişkilerde duygusal konuşmalar seni bugün geriyor olabilir. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, çalışma arkadaşlarının ilgilerini samimi bulmayabilirsin. İş arayışı içindeysen, karşına çıkacak fırsatları azımsamamanda fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyi ikna etmek için, politik konuşmalar yapabilirsin. Son günlerde etrafında aniden gelişen olaylar, seni heyecanlandırdığı kadar, güvensiz de hissettiriyor. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla yapacağın telefon görüşmeleri, ailenle aranda sorun yaratabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar hayatınızla ilgili konularda size yardımcı olmak isteyebilirler. Kararsızlıklarınız olsa bile anlayışınız yüksek olabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin, sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor. Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker. Balık

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>