Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal ağırlığın hangi tarafta olduğunu iyi saptamanız gerekiyor. Alışkınlığa dönüşmüş olanla, neler getireceği belli olmayanın arasındasınız. Bu saptamayı içinizdeki heyecana bir ömür biçerek yapmanız yararlı olacak.

Yeteneklisiniz. Bunları arzuladığınız ölçülerde kullanabilme fırsatı bugünlerde çıkabilir. Birtakım gelişmelere müdahaleden artık vazgeçme kararınız, çok yerinde bir karar olarak görünüyor.

Para konularında sözlü olarak pek kabul görmeyen ilkeleriniz var. Ama birçok insan tarafından içini çin imreniliyorsunuz. Paylaşmacısınız. Ama insanların destek ihtiyaçlarını mutlaka dile getirmeleri gerekiyor.

Kimi düşünceleriniz bir ölçüde ütopik görülebilir. tartışılabilir biçimde sunmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi anlaştığınız kişilerle, yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir. Bugünler derin özlemleri giderme günleriniz. Bu özlemlerde, kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 09:20 Ay-Mars kavuşum etkisinde başlıyor. Mesleki konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek gayet faydalıdır. Ayrıca bilgilenme, herhangi bir konuda ciddi araştırmalarda bulunma, ihtisaslaşma mevzularında düşünmek adına bu zaman dilimi eksiklerinizi görmenizi sağlayıcıdır. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, hayata güçlü bir şekilde sarılmak ve ideallerini gerçekleştirmek isteyen bireye yardımcı bir kuvvettir. Özellikle yaratıcı yeteneklere sahip kişiler için gayet olumludur. Bu kişiler çalışmalarını dış dünyada sergileyebilirler. Ayrıca karşınıza değişik tarzda teklifler çıkabilir. Bunları değerlendirmenizde yardımcı insanlarla tanışabilirsiniz. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygun bir gündür. Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Saat 17:48 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde her ne kadar mesafe duygunuz ön planda olsa da, çıkarlarınız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu bakış açısı çerçevesinde düzenlemelisiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni geçmişe götürecek olaylarla karşılaşabilirsin. Geçtiğin bir sokak, eski günleri özlemene neden olabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık konusunda kendinize biraz daha dikkat etmeli ve vücudunuza fayda vermeyecek zararlı besinleri yeme alışkanlığından vazgeçmelisiniz. Zira bağışıklık sisteminizle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Bugün planlarınızı ertelemek ve kendi kendinize huzurlu bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Ancak etrafınızda dönen hareketli olaylar buna pek izin vermeyebilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece gergin ve hırslı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Farklı istekleriniz ve atılım yapma arzunuz dayanılmaz olabilir. Parasal konulara yönelebilir, aşk hayatınızda yeni çeşniler arayabilirsiniz. Sakin olun.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü, enerjik ve hareketli hissediyorsunuz. Maddi tatminsizlikleriniz olsa bile bugün kendiniz ve sevgiliniz için enerjinizi çalıştırabilirsiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.Yolculuklarda ise kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Uzaklardaki tanıdıklarınızın ciddi sorunlarına çözüm bulmakta size düşer.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 10" R
Ay
Boğa
29° 12' 18" R
Merkür
Koç
22° 37' 01"
Venüs
Boğa
11° 37' 25"
Mars
Koç
06° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 47"
Satürn
Balık
17° 17' 38"
Uranüs
Boğa
22° 50' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 05"
Lilith
Başak
24° 17' 39"
True Node
Koç
15° 17' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>