Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlayışlı sevgili konumunuzda sabrınızı koruyabilirseniz, mükemmele giden bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor.

İlişki problemlerinin üzerine gidiş yönteminiz, çözümsüzlük bırakmayacak biçimde. Hakkettiğiniz birçok kazanım dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Uzun vadeye çözüm olmayacak geçici para girdilerini, harcama fırsatı olarak değerlendirmemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Tamamen duygusal değerlendirmelerle seçtiğiniz birtakım insanların problemlerine bütünlemesine eğilmeniz, onlara yarardan çok zarar getiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:58 Ay-Merkür görünümü, alacak-vereceklerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Bu saatlerde tartışmalardan kaçınmak gerekir. Eğer sıkıldığımız bir mesele veya bir haber alırsak hemen sinirlenmeyelim. Şöyle bir üzerinde mantıklı şekilde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, parasal açıdan dikkatli olmakta fayda vardır. nelere harcama yapıyoruz, elimize kalan nedir, nasıl bir bütçe düzenlemeliyiz, bunlara önem verelim. Kimlerle işbirliği yaptığınızı veya hangi konuda ilerlemek istediğinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz yararlı olur. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, kazanç elde etmek amaçlı ve yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde hareket etmenin, insanlarla bağlantı kurmanın işaretçisidir. İlişkiler genel olarak bir amaca dönük, para elde etmeye yöneliktir. Kişi yeteneklerini değerlendirirken, bunların geri dönüşümünün parasal açıdan tatmin edici olmasını bekler. Boş işler peşinde koşmanın bir yararı olmadığını bilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun ve hareketli bir gün seni bekliyor. İş ortamında yaşanacak gerginlik seni de etkileyebilir. Ani kararlar almadan önce, sakin kalmaya çalışmalısın. İş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan bu süreci kurslara ayırmanda fayda var. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Boğa burcuysan, çözümü sevgilinden bekleyebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin kariyer planlarına fikirlerinle destek olabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, onlarla bir araya geleceğin organizasyonlara katılabilirsin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bir an önce gerçekleştirmek istediğiniz kariyerinizle ilgili çalışmalar sizi bir adım daha öne çıkaracak ve gitmek istediğiniz adrese doğru yaklaştıracaktır. Aile büyüklerinizden birinin önemli desteği ile alacağınız kararlar sizleri cesaretle geleceğe doğru taşıyacaktır. Hedefinizi gerçekleştirme konusunda yardım almaktan çekinmeyin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Kriz yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Uğraştığınız işlere yönelip kafanızı dağıtacağınız zamanlar olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı...

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok konuda işin fiziksel yönüne odaklanacaksınız. Siz yaptığınız her şeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizi güzelleştirmek için bundan daha iyi bir gün bulamazsınız.Evinizin havasını özgün aksesuarlarla değiştirmek için hiç vakit kaybetmeyin. Herkes ince zevkinize hayran kalacaktır.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>