Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşabilirsiniz. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştirmeniz gerekecek. Erken yorumlar sakıncalı olacak.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Yay burcu seyri devam ediyor. Geçmişle alakalı konular hakkında konuşmaktan ve yaşadığınız bazı olayları tekrar düşünmekten kendinizi alamayabilirsiniz. Kimi zaman aklınıza gelen bazı anılar tedirgin edici olsa da, bütün bunları belirli bir olgunluk içinde ele almak gerektiğini düşünebilirsiniz. Her yaşanan olayın sizin üzerinizde bıraktığı izleri, yaşamsal bir tecrübe olarak görmeniz gayet faydalıdır. Saat 12:20 Ay-Venüs karşıt etkisinde, ilişkimizi mantıklı bir şekilde analiz etmeye çalışsak da, yüreğimiz rahat durmaz. Bir eksiklik vardır ve bunu halledemediğimiz için doğal olarak gelgitler yaşarız. Belirsiz durumlar canımızı sıkabilir. Ay-Venüs karşıtlığın bir başka yansıması, bazı davaların veya alacak meselelerin halledilmesi adına harekete geçmenin işaretidir. Parasal ilişkilerde bugün dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 14:31 Ay-Kuzey düğüm görünümü, parasal açıdan sizi destekleyici bir kadın veya kişinin göstergesidir. Bu sayede hem ihtiyaçlarınızı karşılaşırsınız hem de yükselen moralinizle sorunlarınızı kolayca halledersiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olabilir. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, çalışma ortamındaki rekabet seni yorabilir. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, farklı bir alanda şansını denemek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan anne ailesindeki tartışmalardan sen de nasibini alabilirsin. Bu akşam tamamen bireysel hareket etmek isteyebilir, tek başına tiyatroya ya da sinemaya gidebilirsin.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili ortaklaşa yürüttüğünüz finansal oluşumlarla ilgili aniden çıkan beklenmedik sorunlar sizleri yeni bir karar alma aşamasına itebilir. Bu noktada çevrenizdeki kişilere karşı güven sorunu yaşayabilirsiniz. Yeni bir finansal destek arayışına girmek için sosyal çevreniz yardımıyla tanıştırıldığınız kişilerle yoğun iletişime geçebilirsiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki otoriter kişilerden destek alabilirsiniz. Başarınızı olumlu yönde etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz olaylar gündeminize gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir Öğleden sonraki zamanlarda rahatlatıcı gelişmeler var.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün adınızdan sıkça bahsettireceğiniz güzel olayların baş kahramanı olacağınızı müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda çalışkanlığınızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. Ailevi konularda da keyifli haberler yüksek olan enerjinizle herkezi kendinize hayran bırakmanızı sağlayacak. Evlilik hayatınızda ise eşinizin fedakarlıklarınıza karşı olumlu tepkileri ve içtenlikle yaklaşımı ilişkinizi yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa'lar arkadaşlarınızın ilişkiniz üzerinde etkili olmaması gerektiğini sevdiğiniz insana kesin bir dille anlatmalısınız…

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olayların üzerinize üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. Bugüne kadar yaptıklarınızı ve bundan sonra neler yapacağınızı sorgulayabilir, yaşantınızda değişiklik ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak, bu istekler aynı zamanda sizde kaygılar da yaratabilir. Moralinizi yükseltin.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimlerinizde sizi motive edecek noktaları fark edeceksiniz. Tanımadığınız çevrelerde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat varsa şans sizden yana olabilir.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Okült bilgilere olan merakınız bugün tavan yapabilir. Bu konularla ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz. Uzak ülkelerle bağlantılı ortaklık tekliflerine açık bir gündesiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça sakin ve sesiz olabilirsiniz. Ancak; çevrenizde hareketlilik, hatta belki de yoğun bir koşuşturmaca olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Gözlerden uzak, sakin bir köşeye çekilme eğilimine girebilirsiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>