Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir.

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz.

Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, netleşmemiş birtakım fırsatlarınız belirginleşebilir. Beklentileriniz güzel başlangıçlara açık. Ama bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor. Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:52 Ay-Güneş görünüm etkisinde Cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, hem kişisel hem de ilişkide güveninizi ışıklandırıcıdır. Değerlerinizi koruma altına almanın, rahatlamanın ve güven içinde olmanın hazzını yüreğinizde hissedersiniz. Böyle bir görünüm eğitimdenhayatına kadar verilecek önemli kararlarda yardımcınızdır. İnancınızla üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir sorun yoktur. Saat 13:16 Ay-Neptün görünümü, olumlu, huzur veren duygu ve düşüncelere işarettir. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluk aldığınız her şeyde başarılı olmanızı sağlayan bir enerjidir. Maddi konularda sizi destekleyen bir eşin varlığı veya birortağının olumlu yaklaşımı hoşunuza gider. Saat 19:38 Ay-Merkür görünümü, konuşmaktan ve bazı meseleleri çözmekten ziyade, içten içe duyulan gerginliğin, öfkenin işaretçisidir. Hiç kimsenin sizi anlamadığını düşünürsünüz. Bu görünüm elinizden bir şey gelmeyen durumların zihninizi yormasına, olumlu şekilde düşünmenizin önüne geçmesine neden olabilir. Lütfen sakin olmaya çalışalım. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle liderlik yönünü güçlendirmek isteyeceksin. Karakteri ve görünümü zor kişiler, keyfini kaçırabilir. Önemli toplantısı ya da lansmanı olan bir Boğa burcuysan her zamankinden daha özenli davranabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Ailende eski küskünler yeniden bir araya gelebilir. Senden genç insanlara laf anlatmakta güçlük çekebilir, tatlı dilinin bir işe yaramadığını fark edebilirsin. Mide problemi yaşayan bir Boğa burcuysan, sağlıksız gıdalardan uzak durmalısın.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekâr boğalar için geleceğe yönelik önemli kararlar alma zamanı geldi. İlişkinizde yeteri kadar yol aldığınızı düşünüyorsanız bu kararı vermekten çekinmemelisiniz. Zira karşı taraf artık bu duruma şüphe ile bakıyor olabilir. Sevdiğinizi kaybetmemek uğruna atacağınız adımlar sizlere sevgi ve fedakârlık şeklinde geri dönecektir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle...

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerin önem kazandığı birkaç gün geçirebilirsiniz. Karşınızdakilerin tutkulu tavırları sizi de derin ve hassas davranmaya itebilir. Başkalarının koşullarına uymak zorunda kalsanız da olaylar sizin lehinize ilerleyebilir. Hedeflerinize varmak için aynı görüşü paylaştığınız kişilerin güçlü desteğini alabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza dair önemli planlarınızda sosyal çevreniz size destek çıkacak. Gün içinde uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi fazlasıyla sevindirebilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bahçede zaman harcamak, toprakla uğraşmak, çiçek ekmek, sulamak hafta sonunuzun vazgeçilmezleri arasında olsun. Oksijeni bol mekanlarda sevdiklerinizle sevgiyi paylaşın.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 08"
Ay
Akrep
25° 19' 17"
Merkür
Koç
26° 29' 08"
Venüs
Balık
21° 41' 59"
Mars
Balık
05° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 37"
Satürn
Balık
13° 18' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 55"
Neptün
Balık
27° 48' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 52"
Lilith
Başak
19° 48' 17"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>