Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız. Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi.

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.

Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz. Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var.

Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir. Bugünlerde çok ilginç bulup umut bağlayacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar güne, saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Yakınlarınızdan ilgi beklersiniz. Güçlü enerjinizi, girişimleriniz konusunda cesaretle hareket etmek adına kullanabilir, yakın çevrenizle ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir, olumlu bir diyalog içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu bugün esnek düşünmeye çalışmanızdır. Görüşlerinizde inat ederseniz, başkaları da buna tepki gösterebilir. Bunun dışında genel olarak iyimser bir hava hakim olabilir. Maddi ve manevi değerleriniz konusunda gayet mantıklı bir şekilde düşünebilir, önem verdiğiniz her şeyi ve herkesi sahiplenirsiniz. Ay gezegeninin Oğlak burcu enerjisi, bir Boğa için sıkıntı oluşturmaz. O zaten hayatın gerçeklerinin gayet iyi farkında olduğu için,hayatı ve mesleki sorumluluklar konusunda otorite konumunda bulunan kişilerle güçlü bağlar kurmaya çalışabilir. Güven olgusu daha fazla önemsendiği için, işinizdeki sorumluluklar açısından kendinizi gösterme, ifade etme gününüzdür. Konusunda uzman kişilerle görüşmelerde bulunabilir, kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda daha fazla çalışarak açığınızı kapamaya çalışabilirsiniz. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Ciddileştiren, sorumlulukları hatırlatan bir enerjidir. Bu saatlerde güven duygumuz yükselir. Belki biraz mesafeliyizdir. Ancak sevdiğimiz kişilere samimi yaklaşırız. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak kendine destek arayacağın bir gün olacak. Gün içinde gündem çok hızlı değişebilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile uğraşan boğalar için önemli kararlar alma ve uygulama zamanıdır. Kariyeriniz ile ilgili önemli farkındalıklar kazanıp yaşamınıza adapte edeceğiniz yeni akademik eğitimler ileriki yaşantınızda sizlere ışık tutacak ve şimdiye kadar göstermiş olduğunuz yoğun çabalar kısa bir süre sonra meyvesini vermeye başlayacaktır. Özel ilişkilerde ise ciddi kararlar alabilir, partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızla ilgili hemen her konuda rahatlatacak maddi gelirlerinizde önemli bir artışa sebep olacak keyifli gelişmeleri müjdelemekte. Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjinizi ortaya koymak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınızdan çok önemli haberler alacaksınız.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili her türlü evrak işinizi bugün rahatça halledebilirsiniz. Hukuki meseleler artık sorun olmaktan çıkar. Akademik konular, imtihanlar için başarılı bir dönem.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveninizin ve dolayısıyla da güvenlik hissinizin artacağı bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Türlü korkularınız, endişeleriniz ve evhamlarınız geri plana çekilerek size güven içinde, mutlu ve huzurlu bir gün geçirme şansı verebilirler.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 43' 43" R
Ay
Aslan
01° 40' 33"
Merkür
Koç
19° 24' 05"
Venüs
Koç
13° 40' 14"
Mars
Balık
18° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 14"
Satürn
Balık
15° 14' 17"
Uranüs
Boğa
21° 33' 53"
Neptün
Balık
28° 27' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 48"
Lilith
Başak
21° 46' 43"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>