Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar gelebilir. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor. Çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Zamana yaydığınız bazı çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir. Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişikliklerin, son zamanlarda ısrarla sürdürdüğünüz çekingenlikle ilgisi var.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız önemli bir görünümle başlıyor. Saat 11:52 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü, güç sahibi olmak, farklı bir şeyler yapmak, kendinizi geliştirmek ve kontrolü elinizde tutmak arzunuzu işaret ediyor. Gerçeği bilmek istiyoruz. Bildiğinizde, öğrendiğinizde rahat ediyorsunuz. Tam tersi durumda huzursuz olmaktasınız. Bu görünüm, derinlikli düşünmenin önemini vurgularken, öfkenizi içinize atmaya neden olabilir. Böyle durumlarda zihninizi olumlu niyetlerle arındırmakta yarar var. Saat 15:30 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, şefkat, sevgi olgularının ne kadar kıymetli olduğunu, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde uğraşman gereken problemler artarken, detaylar gözünden kaçabilir. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, kurumunun maddi gelirini artırmak ve isim yapmak adına çeşitli araştırmalar yapabilirsin. İşin gereği sürekli seyahat ediyorsan, bugün senin için ekstra yorucu geçebilir. Yakın bir arkadaşın maddi desteğine ihtiyaç duyabilir. Olanağın varsa, geri çevirmemende fayda var. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bugün katılacağın organizasyonda, etkileyici biriyle tanışabilirsin. Akşam saatlerinde yakın bir akraban ya da arkadaşınla ilgili sağlık sorunları gündemini değiştirebilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerde karşınızdaki insandan çok fazla beklentiler içinde olmanız bugün sizi ruhsal anlamda yorabilir. Aynı zamanda partnerinizde bu durumdan bunalmış olabilir. Sevme ve sevilme duygusunu sorgulayacağınız, hırs ve tutkularınıza yenik düşeceğiniz bir gün. Yöneticilerinizle yapacağınız görüşmelerde ise olumlu dönüşler alabilirsiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda ön planda olmak isteyebilirsiniz. Projeleriniz üzerinde daha özveri ile çalışacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif çalışmalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü kararsızlık ve umutsuzluklarınızdan uzaklaştırıyor sizleri. Düşünceleriniz netlik kazanacak ve başarılı girişimlerin altına cesurca imzanızı atacaksınız. Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarakve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarına karşı aşırı hassas davranacağınız günlerdesiniz. Sizden saklamış olduğu bir çok konu gün yüzüne çıkabilir. Tavrınızı koyun ve sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde hareket edin…

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca sosyal çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermemeniz gerekebilir. Yapacağınız işlerde kendi içgüdülerinize güvenmelisiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçmek için durum değerlendirmesi yapacaksınız. Fakat, beklentileriniz daha makul ve olabilecek türden olmalı.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 58" R
Ay
Yay
14° 20' 09"
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
27° 11' 01"
Mars
Balık
27° 20' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 11"
Satürn
Balık
16° 17' 51"
Uranüs
Boğa
22° 10' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 59"
Lilith
Başak
22° 59' 39"
True Node
Koç
15° 29' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>