Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimde Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Bugün senin için güçlü bir gün olacağa benziyor. Büyük zorluklara göğüs gerebileceksin. Bir miktar süper kahraman gibi bile hissedeceksin; güven ve enerjiyle dolu olacaksın! Bu gücü bilgece kullan. Bugün bazı çözümler üretmek ve hayatını daha pozitif bir yöne sevk etmek için uygun bir gün. Değişikliğe açık ve isteklisin, yeni maceralar arıyorsun.Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmaşık rüyalarla güne uyanabilirsiniz. İç huzursuzluğu beslememeye, negatif düşüncelerden sıyrılmaya gayret edin. Meşguliyet gün boyu sizi daha dinç tutabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimsel problemlerin olabilir. Evde olduğun bu günlerde çevrenle olan iletişiminin kopma noktasına gelebilir. Zor bir süreçten geçtiğinin farkındasın. Yalnız bir Boğa burcuysan, karşılaşacağın aşk itirafı ile duygusal hayatın hareketlilik kazanabilir. Karar verme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda özgür olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yalnız çalışmanız gerektiğini üstlerinize iletiyorsunuz. Alacağınızın cevabın öncesinde bu talebinizin altında yatan sorumluluğun üstesinden gelebileceğiniz ve devamlılık arz edeceğiniz konusunda kendinizden emin olmalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah saatlerinde ilgilendiğiniz konularda abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız şeylere para harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama bakımından bugünlerde sıralı veya düzenli olmayan fakat tam zamanında olan anlamlı tesadüfler yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir makale veya TV şovu, zihninizi garip yönlere çevirebilir. İlgi alanlarınıza kendinizi kaptırın. Bazen "ciddi" olarak görmediğiniz konuların peşine düşmezsiniz. Bugün bu yolda devam edin ve karanlık tarafınızı keşfedin!

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. İçinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, sitemlere aldırmamalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gereksiz konular yüzünden eşiniz ile birbirinizin kalbini kırmadığınızdan emin olun. Kariyerinizde ilerleyebilmek istiyorsanız kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Daha sağlıklı beslenmeye başladınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle aynı fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir. Öncelik sırasını son derece iyi ayarlayarak, bu yoğunluğu lehinize çevirebilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 55' 19" R
Ay
Aslan
28° 40' 51"
Merkür
Koç
18° 00' 44"
Venüs
Koç
16° 26' 17"
Mars
Balık
20° 35' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 50"
Satürn
Balık
15° 27' 50"
Uranüs
Boğa
21° 41' 11"
Neptün
Balık
28° 31' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
19° 58' 42"
Lilith
Başak
22° 01' 39"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 18/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>