Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbinizle genel ruh haliniz arasında bir gerilim yaşanabilir. Aşk hayatınızda doğanız gereği bencil ve sabırsız bir tavır benimsiyorsunuz fakat bugün huzur ve denge ön planda olacak. Her durumda da verdiğiniz kadar aldığınızdan emin olun. Dünyada herkese yetecek kadar sevgi var. Sadık kalmak için başkalarının hakimiyetinde olmanızgerektiğini düşünmeyin.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Yapılması gereken işler fiziksel kuvvet de zihinsel keskinlik de gerektirse, onlara kendine güvenerek yaklaş. Böyle ilerlediğin takdirde her şey sana daha kolay ve hızlı şekilde gelecek. Bu enerjiyi biraz da arkadaşlarınla sosyalleşerek ya da hobilerinle uğraşarak kullan. Sadece ciddi meselelere değil!Bugün çok verimli olmayı bekleme. Bunu kendine itiraf etmeyi reddedersen, tüm gün yırtınıp didinirsin ve gün sonunda elinde hiçbir şey kalmaz. Mevcut açılar, kepenkleri indirip kendin hakkında genel bir değerlendirme yapmanı destekliyor. Zihnini serbest bırak, düşüncelerinde dolan; rasyonel mantığından öte sezgilerin sana güzel bir tavsiye verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmaşık rüyalarla güne uyanabilirsiniz. İç huzursuzluğu beslememeye, negatif düşüncelerden sıyrılmaya gayret edin. Meşguliyet gün boyu sizi daha dinç tutabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelen telefon içine kuşku düşürebilir. Kendi kendine evham yaptığını fark edeceksin. Yaşam alanınla ilgili düzenlemelerin gündemine geleceği bugünde, yeni kararlar alabilirsin. Uzun süredir yalnız olan bir Boğa burcuysan, beklemediğin aşk itirafı kapını çalabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi manipüle etmeye çalışan kişilerin oyunların ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizden gelen bu hasar sizi yıpratmamalıdır. Aksine dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeye ve kime iki kere güveneceğinizi bulmaya sevk etmelidir. Bugün hislerinizi ve planlarınızı kendiniz saklayın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişle ilgili bir konuya duygusal açıdan fazla takılmanız mümkün. Endişelerinizi dengeye getirmelisiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızda oluşacak yeni haberler neticesinde kendinizi iyi hissedebileceksiniz. Sağlığınız yerinde.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının gücünü küçümsemeyin. Dışarıdan uçuk ve dağınık görünebilirler, ancak paylaşacak çok fazla bilgeliğe sahip olduklarını göreceksiniz. Bu bilgeliği ortaya çıkarmak için biraz araştırma yapmanız gerekebilir, ancak bunu yaptığınızda, bilginin dışarı çıkması sizi bir şekilde ödüllendirecektir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Yaşayacağınız gecikmeler moralinizi bozmamalı. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkide iletişimin ne kadar önemli olduğunu kendinize ve partnerinize hatırlatmanız gerekiyor. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Düzenli olarak egzersiz yapmaya başlamanızda fayda var.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişikprofilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>