Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pazarını Kendine Ayırıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 30%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Boğa oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konular ve dış görüntünüz sizin için daha önemli olabilir. Duygusal beklentiler, anlaşılma isteği artabilir. Hayatınızı veya ilişkilerinizi yönetme gayretine girebilirsiniz. İnatçılık ve ego bazı ilişkilerde gerilime neden olabilir, dikkat. Dürüstlük ile manipülasyonu iyi ayırt etmeli.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü yalnızca kendine ayırmak istiyorsun. Yaptığın diyetin dışına çıkıp kendine tatil verebilirsin. Telefonda cevapsız çağrılar birikiyor. Telefonları pek fazla açamaman arkadaşların tarafından yanlış yorumlanabilir. Bütün bir haftanın yorgunluğunu evde kendine sevdiğin yemekleri yaparak atıyorsun.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişteki olayları düşünüp mutsuz olabilirsiniz. Geçmişin bugününüzü etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Bugün biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Partnerinizle aranızda bulunan fiziki mesafeler özleminizi artırıyor olabilir. Ona bugün sevginizi hissettirmeniz ikinize de iyi gelecektir.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle, evle ilgili konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza ve duygularınızı daha çok zaman ayırmalısınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda duygusal yönünüz ve vicdanınız ön plana çıkabilir. Bu sağduyunuz da beraberinde ilişkinizde yumuşama getirebilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileye dönük bir gün sizi beklerken kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve yarın neyin gerçekten değerli olduğunu hatırlamalısınız. Yakın gelecekte fazla para kazanamayabilirsiniz, ancak itibarınız yükselecek.

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Gayrimenkul alım - satım işleriyle ilgilenebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki sorunları başarıyla atlattınız ve eşiniz ile birbirinize karşı olan aşkınız alevlendi. İş hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Çevrenizde gelişen değişikliklere uyum sağlamaya çalışın.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 02" R
Ay
Koç
02° 38' 18"
Merkür
Koç
19° 28' 13"
Venüs
Boğa
06° 51' 06"
Mars
Koç
03° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 58' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 12"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 26"
Lilith
Başak
23° 51' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>