Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı gevşetme güçlüğü yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Paranızı değerlendirme niyetleri için henüz erken. Suların biraz daha durulmasın beklemeni daha akılcı olabilir. Yakında yaşayacağınız bir para tartışmasında uzlaşmacı bir tavır sizi karlı çıkartacak.

Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Oysa bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda hazır bir çevreniz var. Hafta sonunu bu kez tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar çoktan hazır görünüyor.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:04 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, işlerinizi yoluna koymak amaçlı görüşmeleri, derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Saat 04:10 Ay-Merkür görünümü, doğru bir yön belirlemenin, sağlam ve tutarlı düşünmenin işaretçisidir. Saat 04:22 Ay-Kuzey düğüm görünümü gayet kıymetlidir. Hem yakın çevremiz hem de hayatı gözlemlemede size algı gücü veriyor. Neyin gerekli ve gereksiz olduğunu tespitte yardımcıdır. Gelişimden yanasınız. Müzik, sanat, çalışma hayatı, aşk, çocuklar, gelecek sizin gözbebeğiniz gibi. Saat 08:23 Ay-Güneş olumlu tesiriyle güven duygunuz yükselişe geçer.  Kafanızın içinde dağılmış olan her şeyi toparlayabilirsiniz. Saat 10:34-12 Mayıs saat 00:32 arasında Ay boşlukta kalacaktır.  Bu zaman dilimi içinde, zamanı doya doya yaşama arzunuz yükselir. Ancak bir yandan da maddi şartların elverişsizliği sizi rahatsız edebilir. Bu boşluk etkisinin yarattığı bir duygu halidir. Ilık bir banyo, sakinleştirici bir müzik sizi rahatlatabilir. Huzurun, sevginin, güvenin etkin olduğu bir gün geçirmemiz dileğimle,

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için uygun olan size iyi hissettiren şeylerle uğraşmalısınız. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için uğraş vermelisiniz. Olumlu düşünmeli ve fırsatları doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Romantizm ve duygusal planlar sizinle aynı hedeflere sahip kişilerle güçlü ilişkiler kurmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke ve geçmişten gelen değerler başlıklı konular ön planda. Günün ilk yarısında, görüşmeler, yazışmalar, iletişim ağırlıklı konular ve toplantılar ağırlıklı. Ancak, rutini bozabilecek değişik durumlar veya ufak tefek stresli olaylar da söz konusu olabilir. Ardından, belirsizlikler, kararsızlıklar, güven ve istikrar arayışları güne yayılıyor. Önemli işleri saat 11.00' kadar bitirmiş olmakta fayda var. Ancak, hafta başında yazdığımız gibi, ikili ilişkilerimizde yeniliklere ve sevgi alışverişlerine açık günlerdeyiz. Birbirimizi mutlu edelim ve yeni ilişkilerden korkmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Beklemeler olabilir.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. Hayatınızda müthiş bir aksiyon görülebilir.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız devreye girecek. Çevrenizdeki insanları korumak gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin gelgitli olmasına karşın, bugün eğlenceli ve keyiflisiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle eğitim, haberleşme, fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz.Ay’ın boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. İtici güce sahip bir gökyüzü durumunu faydaya çevirebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 09:34'te boşluk etkisine girecek ve 23:32'de Ay Aslan burcuna geçecek. Ay Aslan burcuna geçene kadar tüm gün Yengeç burcunda boşlukta kalacağı için siz de akışta kalmalısınız. Aşırı hareketli, kararlı ve planlı bir gün olmayacağını düşünerek işlerinizi kendi içsel temponuzda tamamlamalı, stres getirecek aktivitelerden kaçınmalısınız. Bu süreçte içe çekilmek, kendinizle baş başa kalmak, yabancılarla fazla bağ kurmadan tanıdık bildik ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle eğlenceyi, kalabalıkları, hareketli ve dinamik aktiviteleri yarın Ay Aslan'a geçinceye kadar erteleyebilirsiniz.Bugün duygu yoğunluğuna veya hassasiyetlere kapılabilirsiniz. Dolayısıyla yakınlarınıza ve sevdiklerinize sitem edip, kırgınlıklarınızı yansıtmadan önce bir süre bu ruh halinin dağılmasını bekleyebilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz, aşina olduğunuz, bildik tanıdık kişilerle birlikte olup en iyi yaptığınız alışık olduğunuz işlere yönelmeyi tercih edin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 01"
Ay
Akrep
27° 23' 28"
Merkür
Koç
26° 33' 17"
Venüs
Balık
21° 54' 20"
Mars
Balık
05° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 44"
Satürn
Balık
13° 19' 45"
Uranüs
Boğa
20° 40' 23"
Neptün
Balık
27° 49' 04"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 27"
Lilith
Başak
19° 49' 24"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>