Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kaybetme korkusunu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Bir parça cesaret isteyen kararlar vermeniz gerekebilir. Sizden beklenen ölçüde atak davranışlarınız çok şey kazandıracak.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi dengeleme, para sıkıntıları yaşamama çabanızda desteğiniz yetersiz.

Uzak bir yere oldukça masraflı ziyaretler söz konusu olabilir. Bu ziyaretler size heyecan verdiği kadar sorunlar da yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı. Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Bu beraberliklerde birlikte ortaya konacak yeni önerileri, kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:21 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, moral motivasyonumuzu yükseltici, ilerisi adına daha umutlu düşünmemizi sağlayıcıdır. Kendimize güveniriz, aşk, çocuklar ve hayatımızla ilgili önemli konularda seçici davranırız. Saat 07:15-20:24 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aceleyle  kararlar almak yanlış olur. Rutin hayatımızın gerekleri ne ise, ona göre hareket etmekte yarar vardır. 9 Mayıs 2016-9 Eylül 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda geri hareketini sonlandırıp düz seyre geçecek. Bu dönemde aşk hayatımızı analiz edeceğiz. Bu yanıyla baktığımızda aşk zorlanacağa benziyor. Çünkü onun içindeki eğlenceli hoş yanları yaşamak belli kriterlere bağlı olarak gelişecek. Sözgelimi düzen, temizlik, hijyen, emek, istikrar bir hayli önem kazanacak. Gerçekçi düşüneceğiz ve karşımıza çıkacak kişide belli özellikler arayacağız. Sürekli bir gözlem hali söz konusu olabilir. Bu durum çocuklarımızla alakalı konularda da aynı şekilde geçerlidir. Onların üstüne titreriz. Hatta bu bazen öylesine aşırı hale gelir ki, hem çevremizdeki insanları hem de evladımızı bezdiririz. Genelde bu dönem zanaatkarlık vaktidir. Yeteneğinizi geliştirme ve ustalaşmak önemlidir. Sevdiğimiz insanlara hizmet etmekten hoşlanırız. Güvenilirlik ararız. İnce eleyip sık dokuruz. Bize emek vermiş, aşkta sabır göstermiş insanları unutmayız. Saat 15:41 Venüs-Neptün görünümü, günü aydınlatıyor, ılımlılık ve sağlamlık duygusuyla sarıp sarmalıyor. Hayata güçlü bir şekilde sarılmayı ve tutarlı bir sevgiyle başkalarını kucaklamayı sağlayan bu görünüm, bizlere bir çok konuda yardımcı bir kuvvettir. Özellikle yaratıcı yeteneklere sahip kişiler için gayet olumludur. Bu kişiler çalışmalarını dış dünyada sergileyebilirler. Karşınıza değişik tarzda teklifler çıkabilir. Bunları değerlendirmenizde yardımcı insanlarla tanışabilirsiniz. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygundur.  Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Saat 18:13 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine rastladığı için,  gerek mali gerek aşk ve gerekse kişisel anlamdaki tüm kararlarınızı sağlamlık çerçevesinde yeniden gözden geçirmelisiniz. İleriye dönük olarak düşünmenizde mutlaka fayda var. Saat 20:24 Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, aileniz, sevdikleriniz, yuvanız sizin için oldukça kıymetlidir. Sadece kendinizin değil, diğer kişilere de yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Korku veya endişelerinizin  esiri olmadan hareket edebilirsiniz. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, organizasyon işlerden müthiş keyif alıyorsunuz.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normalde her alanda sabırlı olabilen bir burçsunuz, ama haftanın ilk yarısı hız gerektiren durumlar varsa, hızla tepki verebilirsiniz. Olumlu enerjinizi verimli şekilde kullanmalı ve kar etmenin yollarını bulmalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde olumlu olaylar yaşanabilir. Çevrenizde sizin kadar iyi hissetmeyen kişiler varsa, bu kişiler için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Hafta ortası civarında, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenenler için olumlu görünüyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Uzun vadeli değil, kısa vadeli programlara ve detaylara odaklanılması gereken günlerdesiniz. Maddi başlıklar başta olmak üzere, bağlayıcı sözler vermek doğru olmayabilir. Hafta sonunda riskli olsa dahi düşüncelerinizin bilinmesini tercih edebilirsiniz.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları tarafından bilinmesini istemediğiniz sırlarınız açığa çıkabilir. Gün içinde bu durumdan rahatsızlık duyacağınız aşikar. Dost bildikleriniz sizi yarı yolda bırakıyorlar. Akıllanmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden planladığınız ama bir şekilde hayata geçiremediğiniz konular üzerine daha fazla düşünecek ve olayları toparlayacaksınız. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek yüksek olacak.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz. Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz.Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz.Genel olarak ise; haftanın son günü birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya, yazmaya kısacası tüm gün bol bol iletişim kurmaya ve haberleşmeye yöneleceğiniz bir gündesiniz. İlgi odağınızın sık sık değiştiği Ay İkizler günlerinde yapmak istedikleriniz konusunda maymun iştahlı davranabilirsiniz. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir, çat orada çat burada olabilirsiniz. Birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabilirsiniz.Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir süreçtir. Sohbetler akıcı, esprili ve kıvrak geçer, monoton olmaz. Ay İkizler burcundayken kardeşlerle, kuzenler, yeğenler, komşularla ilgilenebilirsiniz. Mektup yazmak, projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette gezinme gibi işler Ay İkizler zamanlarında daha da etkili olur.

9 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 14' 02" R
Ay
Başak
02° 27' 59"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Koç
16° 49' 56"
Mars
Balık
20° 50' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 12"
Satürn
Balık
15° 29' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 13"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 49"
Lilith
Başak
22° 03' 46"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>