Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, bu sıralar ilişki problemleri yaratmaya çok elverişli. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bu kutlamayla gözle görülür düzelmelere girebilir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:34 Ay-Mars karşıtlığı, maddi konularda iki yönlü hareket etmeye neden olabilir. Bir yandan ihtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı düşünürüz, ancak diğer taraftan temkinli olmamız gerekebilir. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 14:19 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Hayalci düşünmeyelim. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa ve bu duygusal-mali-iş konularında bilinçli ve gerçekçi bir analizde bulunalım. Gün içinde buna özellikle dikkat edelim. Saat 16:52 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamalarımıza dikkat etmemizde yarar var. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırken, bütçenin ayarını şaşmayalım. Saat 19:32 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar,veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz. Tüm Annelerin 365 günü kutlu olsun. Kaybettiğimiz Annelerimiz Nurlar içinde uyusunlar. Anne sıcaklığının, huzur ve güven duygusunun, tüm insanlığa ışık, rehber, güç, yoldaş,,örnek olması dileğimle

8 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı sorunları kafanızda yeniden kurgulayabilir ve bulunduğunuz şartlara uygun olarak şekillendirebilirsiniz. Yapacağınız çalışmalarda, farklı nitelikli kişilerin güçlerinden yaralanabilir ve işinde uzman olan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi bildiğinizden şaşmadığınız için, bazı hatalar yapabiliyorsunuz.

8 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde oldukça pozitifsiniz. Bu güçlü enerjinizi doğru yerde ve doğru zamanda kullanmalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde olumlu gelişmeler kendini gösterebilir. Etrafınızda kendini kötü hissedenler varsa, onlara pozitif enerjinizi aktarabilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konulara, kazanç olanaklarına veya bütçe yapılabilecek alanlara daha fazla konsantre olabileceğimiz günlerdeyiz. Gün içinde halsiz hissedebiliriz veya belirsizlikler olabilir, ama akşam saatlerinden sonra daha sosyal, yeni bilgiler edinmeye açık veya hareketi kısmen daha hareketli saatler bizi bekliyor olacak. Aynı zamanda Pazartesi günü haftalık yazımda bahsettiğim bizim için önemli ya da etkin pozisyondaki kişiler tarafından desteklenebileceğimiz, güçlü pozisyondaki kişilerin yardımını almakta veya bu tür kişileri etkilemekte zorlanmayacağımız on günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz çok şey yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi somutlaştırmaya bakın.

8 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKU düzensizliğiniz sizi bedenen yıpratıyor. Bunun yanı sıra yakın zamanlarda yapmış olduğunuz planlarda ertelemeler yaşanabilir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız bazı aksilikler sebebi ile kendi hatalarınızı da daha net görebilir ve kendinizi tarafsızca gözlemleyebilirsiniz. İşinizle alakalı rakiplerinizi de izlemeli ve onların özellikle mali krizler karşısında nasıl bir yol belirlediklerini görmelisiniz. Tarafsızca düşünmeyi başarmalısınız.

8 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizden gelen tüm değerli düşünce ve teklifleri ortaya cesaretle koyabileceğiniz ve hedeflerinizi uygulayabileceğiniz çok önemli bir etkiye sahipsiniz.Akşam saatlerine kadar Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle duygusal gevşeme ve keyifsizlik sezinleseniz bile siz somut konulara odaklanıp elinize gelen bilgelik fırsatlarını değerlendirmelisiniz.Genel olarak ise; Ay bugün 04:12'de boşluğa girecek ve 18:35'te İkizler burcuna geçiş yapacak. Hafta sonunu Ay İkizlerin sosyal, iletişimi bol, meraklı, muhabbetli ve bilgiye açık atmosferinde geçireceksiniz. Güneş ve Plüton arasındaki olumlu açı ile Plüton'un güç katan etkisi sayesinde kendinizi etkin bir biçimde ifade edebileceğiniz, sözleriniz ve eylemlerinizle bir etki yaratabileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz.Ciddiye alınmak ve otoritenizi sağlamlaştırmak için elinizde gereken güç ve karizma mevcut olacak. Yapacağınız işleri tamamlamak için harika bir fırsat. Bu transit sonucunda kazandığınız, elde edeceğiniz tecrübeler sizi oldukça değiştirecek ve zenginleştirecektir.

8 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 42" R
Ay
Başak
15° 05' 43"
Merkür
Koç
17° 18' 26"
Venüs
Koç
18° 09' 05"
Mars
Balık
21° 40' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 51"
Satürn
Balık
15° 36' 05"
Uranüs
Boğa
21° 45' 44"
Neptün
Balık
28° 34' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 34"
Lilith
Başak
22° 10' 53"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>