Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı gevşetme güçlüğü yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Paranızı değerlendirme niyetleri için henüz erken. Suların biraz daha durulmasın beklemeni daha akılcı olabilir. Yakında yaşayacağınız bir para tartışmasında uzlaşmacı bir tavır sizi karlı çıkartacak.

Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Oysa bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda hazır bir çevreniz var. Hafta sonunu bu kez tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar çoktan hazır görünüyor.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, burcumuzla uyumlu bir enerji olan Ay-Balık geçişiyle güne adım atıyoruz. Saat 12:02 olana dek önemli işlerimizi halledelim. Acil olanlara öncelik tanıyalım. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Yeni bir şey yapmak istediğinizde, şartlar müsait değilse bu saatler arasında karar vermeyiniz. Sakin olunuz. Saat 15:40 Koç burcunda ilerleyecek Ay, tepkisel davranmaya neden olur. Bir şey canınızı sıkıyorsa sabır göstermezsiniz. Hatta olayı didikleyerek net bir şekilde anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda ise ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak kendini huzursuz hissetsen de bugün oldukça iyimsersin. Bahane üretmeyi tercih etmiyorsun.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Statünüz ve gelir kaynaklarınızla ilgili konular bugünlerde başkaları tarafından sekteye uğratılabilir. Çalışma ortamınızda motivasyonunuzu bozmaya çalışan kişilere karşı daha istikrarlı bir tutum belirlemeniz onlara karşı güç kazanma yönünde etkili olacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde emek verdiğiniz bir projeniz ya da sonuçlanmasını beklediğiniz bir işinizde tamamlanma gerçekleşebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Dengede kalmaya özen gösterin. Olası kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda vardır. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek...

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz sizi rahatsız etse bile onların değerini biliyorsunuz. Öğleden sonra bazı konulara daha ılımlı yaklaşabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar içinizde bir uyuşukluk hissedip canınız hiçbir şey yapmak istemez. O nedenle sabah saatlerini yoga, pilates ve masaja ayırmak doğru olacaktır. Buhar banyosu ile cilt temizliği yaptırıp, vücudunuzdaki stresten arınabilirsiniz. Öğleden sonra Koç burcuna geçen Ay, size de canlılık ve enerji taşır. Motivasyonunuzun yükseldiğini hissedersiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 13' 10" R
Ay
Akrep
03° 17' 42" R
Merkür
Koç
16° 05' 30"
Venüs
Koç
23° 08' 06"
Mars
Balık
24° 47' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 34"
Satürn
Balık
15° 59' 30"
Uranüs
Boğa
21° 59' 10"
Neptün
Balık
28° 42' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 39"
Lilith
Başak
22° 37' 47"
True Node
Koç
15° 38' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>