Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkatleri Üzerine Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün fazla inatçı olmamaya özen gösterin. Rüzgarlı bir alanda bina inşa etmeniz gereken günlerden biri olacak. En katı malzemeleri kullanmakta diretirseniz binanız en sonunda ortadan ikiye ayrılacaktır. Esnek malzemeler ise binanızın rüzgarda bükülebilmesini ve daha dayanıklı olmasını sağlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Gerçek dost ve düşmanı ayırt edebilirsiniz. Sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Geçmiş ilişkilerden sıyrılma zamanı. Aynı tavırlarla aynı döngülerin içinde kalmamalı.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Dikkatleri Üzerine Çekiyorsun Eklem ağrılarını dikkate alarak sporuna ara veriyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan arkadaşların ile ilişkindeki sorunlar hakkında fikir alışverişi yapabilirsin. İş yerinde önemli bir toplantıya katılıyorsun. Yaptığın konuşmalar ile dikkatleri üzerine çekebilirsin. Kazancını artırmak niyetindesindeğiştirmeyi düşünüyorsun.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde şanslı etkilerin olacağı bir zaman dilimi. Karar verirken duygularınızın sesini dinlemelisiniz. Hayatınızda ani değişiklikler olabilir. Değişimin karşısında değil de yanında yer almalısınız. 

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminizdeki yerini korurken geçmişin izlerini silmenin zor olduğunu hissedebilirsiniz. Yine de sahip olduklarınızın kıymetini bilip anlamak iyi gelecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal hedeflere ulaşmak hala mümkündür, ancak gün geçtikçe daha stratejik çaba gerektirir. Önceden plan yapmaya başlama zamanı. Kendinizi bir vizyoner olarak görmeyebilirsiniz, ancak yeni bir veya iki numara öğrenmek için asla çok geç değildir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcunda devam eden seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleri için bugünü değerlendirebilirsiniz. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim sosyal çevrenizde fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir güne işaret ediyor. Hedeflerinize ve ideallerinize yoğunlaşmalı, kafanızın karışmasına izin vermemelisiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte çok mutlu bir gün geçireceksiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, gerekirse bir uzmandan destek alın. Bugün dost canlısı ve neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Düzensiz beslenme yüzünden sağlığınız bozulmaya başladı.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>