Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe.

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Harcamalara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yönelim, ilişkilerde de düzenlemeler yapacak. Gündemden çıkmayan bir para konusu, daha çok insanla, ama daha düzeyli devam edecek.

Sizi düşündüren bazı davranışlar, bilginiz dışında yeni bir ivme kazanabilir. Sağlık konularına biraz ağırlık vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Çevrenizdekilere öğüt dağıtırken, kendi sorunlarınızdaki abartıları fark etmeye çalışın. Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe  günümüz saat 00:32 Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında geçecek. Bu enerji, kişinin sevdiklerini veya kendisi seven insanları, sınırlarını, evini, ailesini cömert yüreğiyle sarıp sarmalaması olarak görürüm daima.  Ayrıca yaşanılan yeri güzelleştirmek, görkemli kılmak adına size yardımcı bir enerji olarak düşünüyorum. Tabii ki övülmek, farkınızın bilinmesi, şöyle bir sırtınızın sıvanmasını beklemek hakkınızdır. Egonuz Ay-Aslan günlerinde  yükselir. Bugünyerinizde veya dışarıda bile olsanız, mutlaka ailenizi veya evinizi merkez alırsınız.  Sözgelimi, evinizin ihtiyaçları, kendi özel ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Aşkta seçici düşünmemizi sağlayan Ay-Aslan geçişlerinde sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da fikirlerini almakta yarar vardır. Birileri sizi alkışlamasa da, siz güzelliklerinizi sunmaya devam ediniz. En azından o güzellikler etrafınızda koruyucu bir enerji oluşturur. Saat 09:50 Ay-Mars görünümü, ailemiz ve yakınlarımızla alakalı konuların ev içinde görüşülmesi, çevre değişikliği ve finansal ortaklıklar ve de mali konular üzerinde etkilidir. Arzu ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak ödemelerimiz, hukukla alakalı konularda zorlanıyorsak, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak durumundayız. Hangi meseleye öncelik tanımanız gerektiğini bilmelisiniz. Elinizde olmadan yaşanan veya  sizi rahatsız eden meseleler varsa,  bunları çözüme kavuşturayım diye de risk almayınız. Miras ve aileye ait bir mülkün paylaşımı gibi konular da, bugün gündem maddenizde yer alabilir. Bu görünüm, geçtiğimiz 22 Mart tarihinde, çevre değişikliği ve finansal ortaklıklar ve mali konularda verdiğiniz kararları tekrar gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. O tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, şu anki durum nedir bir bakmakta yarar var. Günün şanslı gelişmeleri sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Onun olaylara daha duygusal baktığını görmek, canınızı sıkabilir.Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veya yaşadığınız yerde kendinizi daha iyi hissetmenizi, daha rahat çalışmanızı veya konforu temin edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi açıkça paylaşmanız ikili ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz bu süreçte sizi korumak ve yüksek yerlere getirmek için doğru olarak işler. Aklınıza ve dilinize tam olarak hakim olursunuz. Nerede ne konuşacağınızı, nasıl adım atacağınızı çok iyi bilirsiniz. Önce ben egosundan uzaklaşıp biz denilen iyimser bir süreçtir.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkın gücünü en iyi hisseden burçlardansınız. Bugün partneriniz size sürpriz bir tatil önerebilir. Kabul ederseniz onu daha yakından tanıma şansı bulursunuz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailevi bağlantılarınız devreye girebilir. Aile ortamlarında bulunmak veya evinizde dinlenmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda zorlanırken, kendinize para harcayacaksınız.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz.Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir.Genel olarak ise; bugün Ay tüm gün Aslan burcunda olacak. Yengeç burcunun duygulu, sakin ve evcimen atmosferinden çıkıyoruz ve Aslan'ın sıcak, neşeli, eğlenceli ve karizmatik enerjilerine açılıyoruz. Gününüzü keyif aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere ayırın.Sevdiklerinizle bir arada eğlenceli mekanlara gitmek için plan yapabilir, çocuklarınızla oyun parklarına gidebilirsiniz. Sinema, tiyatro, müzikaller, gösteriler, fuar ve defileler gibi yerlere gidebilir, buralara gitmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Parti veya her hangi bir organizasyon yapmak veya planlamak için harika bir gündür. Eğlence ve hareket garanti olacağı için arkadaşları, misafirleri ağırlamak, sevdiğinizle romantik bir program yapmak için enfes bir fırsattır.Bugün gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında bir açı oluşacak. Yüksek konsantrasyon gücünüzden yararlanabileceğiniz, bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bu özel transitte, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Merkür'ün de geri gittiği düşünülürse kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 54"
Ay
Akrep
22° 08' 33"
Merkür
Koç
26° 22' 19"
Venüs
Balık
21° 22' 55"
Mars
Balık
04° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 21"
Satürn
Balık
13° 16' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 58"
Lilith
Başak
19° 46' 35"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>