Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe.

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Harcamalara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yönelim, ilişkilerde de düzenlemeler yapacak. Gündemden çıkmayan bir para konusu, daha çok insanla, ama daha düzeyli devam edecek.

Sizi düşündüren bazı davranışlar, bilginiz dışında yeni bir ivme kazanabilir. Sağlık konularına biraz ağırlık vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Çevrenizdekilere öğüt dağıtırken, kendi sorunlarınızdaki abartıları fark etmeye çalışın. Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Hedeflerinizi, ideallerinizi gerçekleştirme yönünde gayet arzulu olduğunuzu gösteriyor. Böyle bir etki altında kişi, güçlü ve etkin biri olmak isteğiyle doludur. Hem sosyal hayatta sevilen, elde tutulan biri olmak istiyor hem de konusunda deneyim sahibi, herkesin danıştığı biri olmak niyetinde. İşte bu enerji eğitimdenbaşvurularına, genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde ve dış dünyada sizi güçlendiriyor, dayanıklı hale getiriyor. Saat 07:35 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissedeceğimizi biliriz. Saat 16:30 Merkür-Mars görünüm etkisinde, birkaç gün boyunca riskli işlere kalkışmamak lazım. Hani pahalıya mal oldu deriz ya, bunu dememek için gözümüzü açalım. Gizli saklı işlerden kaçınalım. Dost sanırız, bir bakmışız tüm sırlarımızı başkalarına söylemiş. O zaman ağzımızı tutmayı bilelim. Zihin içe yöneleceği için, baş ağrıları, tansiyon yükselmelerine karşı tedbirli olalım. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklentileri tam anlamıyla karşılayacağın başarılı bir gün olabilir. En küçük detayları bile kaçırmıyorsun.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlara ve yeniliklere yol vermeniz ancak sizin çabalarınıza ve hazırlık süreçlerinize bağlı olarak ilerleyecektir. Kişisel görünümünüzle ilgili bu aralar ani ve radikal kararlar alabilir kendinizi baştan aşağı yenilemek isteyebilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklenmedik durumlar ve dikkatsizlik yüzünden bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Duygusal alanda daha sabırlı olmaya bakın.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklentileri tam anlamıyla karşılayacağın başarılı bir gün olabilir. En küçük detayları bile kaçırmıyorsun. Yakın arkadaşlarınla bir araya gelerek, eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Kaygısızca dertleşebildiğin arkadaşlarının olması sana kendini iyi hissettirecek. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, geçmiş ilişkin akılının karışmasına neden olabilir. Aynı zamanda bugün kendine özen göstermek, bireysel ihtiyaçlarını karşılamakta ön planda olacak.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda oldukça gergin ve sinirli olabilirsiniz. Hayatınızda değişimler var ve siz bu değişimler konusunda önemli insanlardan destek alıyorsunuz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünyevi konularda ayağınızı yere sağlam basmak istersiniz. Bir sorunun derinine ve köklerine inmek, araştırmak size iyi gelir. Sözleriniz ve eylemlerinizle hemen dikkatleri üzerinize çekersiniz. Kardeşle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hayati konularda karar verirken sizden destek isteyecektir. Uzaklardaki bağlantılarınızı tekrar gözden geçirmek istersiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>