Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor.

İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var.

Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil. Bu sıralar sizden yüklü para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız.

Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:46 Merkür-Pluto olumlu görünümüyle Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, güvenli ve huzurlu bir hayat kurabilmek adına kendinizi geliştirmenizi, eksiklerinizi tamamlamanızı, güçlenmenizi sağlayıcıdır. Size moral ve motivasyon anlamında güç kazandırır. Kendinize ve hayata inanarak yol almanızda rehberlik eder. İnsan bu etki altında kazançlı çıkabilmesini sağlayan işlere yönelir. Güvenmediği insanlara sırlarını açmaz, bildiklerini uygulamaktan yanadır. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, iç dünyanızda yükselen liderlik arzunuzun baskın tavırlar sergilemenize neden olmasıdır. Kişi böyle bir etki altında sadece kendi bildiklerinin doğru olduğunu ve liderliğinin başkaları tarafından kabul edildiğini bilmek ve hissetmek ister. Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, ev kiralama, eşya alımı, özel ihtiyaçlarınız dahil olmak üzere ailenizi ve sizi birebir ilgilendiren konularda lütfen enine boyuna düşününüz. Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmektir. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir. Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ay, gökyüzünde açısız kalacağı için, kendi rotasında sessizce ilerlerken, bizi de iç dünyamızın derinlikleriyle temasa çağıracaktır. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, Ay-boşluk ve geri hareket döneminde oluştuğu için, gerek maddi gerekse aşk hayatımızla ilgili konularda bilinçli şekilde düşünmekte yarar var. Geçtiğimiz 17-18 Nisan tarihinde üzerinde durduğumuz meseleler tekrar karşımıza çıkabilir veya önümüze gelebilir. Biz sağlamlık, güven ve uzun vadelilik olgularını mutlaka ön planda tutmalıyız. Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız. .. Bugün, her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, çevreniz için gizemli bir hale dönüşebiliyorsunuz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenen Boğalar için olumlu günler veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir, sevgi temalı ilişkilerinizde keyifli ruh halinizi paylaşabilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünüş... Uzun süredir hayatınızda yer almasını istediğiniz biri karşınıza bugün çıkabilir Ancak bu olumsuzluk yaratabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya sektöründe çalışıyorsanız önemli konuşmalar ve güçlü destekler devreye girebilir. Uzaklardan alacağınız bir teklif ya da yapacağınız bir görüşme kararlarınızı destekliyor.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bedensel ve dokunsal fenomenlerinizi rahatlatma sürecine girmelisiniz.Bu cuma gününde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabilirsiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Hafta sonunun huzur vermeye başladığı bu saatlerde kendi dünyanıza çekilebilir, keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>