Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor.

İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var.

Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil. Bu sıralar sizden yüklü para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız.

Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Merkür-burcunuzda ilerleyecek. Kişisel özelliklerimiz, hayatı ele alış biçimimiz, yeteneklerimiz, sağlığımız, fiziksel rahatlığımız gibi konular üzerinde zihnimiz sağlamlığı, uzun vadeliliği önemseyecek. Bu zaten Boğalar için her zaman geçerli olgulardır. Yaş tahtaya ayak basmaktan hoşlanmadığı için dikkatli ve tedbirli düşünmeye çalışırlar. Bu süreçte iletişimde kendimizden gayet emin olacağız. Kimsenin kafasında soru işaretleri uyandırmayacağız. Gerektiğinde konuşacağız ne fazla ne eksik. Aynı şekilde de bunu insanlardan beklersiniz. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Yakın çevremizle bağımız,ve sağlığımızla ilgili konular gündem maddemizde yer alacak. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, burcuna geçiyor. Aktif bir güne hazır mısın? Düşündüklerini söylemek konusunda cesur davranabilirsin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerde üstlendiğiniz sorumluluklar sizi bunaltabilir ve yaşamı tam anlamıyla yaşamadığınız hissine kapılabilirsiniz. Ancak onların ihtiyacı olan zor zamanlarda bu şekilde düşünmeniz biraz bencilce bir yaklaşım olabilir. Kariyeriniz konusunda geçmişten gelen sorunlara ayrıca dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, şansınızı aşırı zorlamamalısınız. Bazı haberler, değişiklikler gündeminizi aniden değiştirebilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata dair önemli sorumluluklarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Kadersel etkiler altındasınız. Karşınıza çıkacak durumların sizi değiştirmesine izin verin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren 30 Mayıs'a kadar iletişim gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Zihinsel konsantrasyonunuz bu dönemde artar. İstikrarlı, sebatkar kararlar almak sizin için daha kolay olacak. Özel hayatınızı düzen sokmak istersiniz. Mantıklı kararların hayatınıza etki ettiği bir gün. İnatçılık yapmak, ve fazla abur cubur yemekten kaçınmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 06" R
Ay
Akrep
14° 11' 20" R
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
24° 13' 50"
Mars
Balık
25° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 04' 32"
Uranüs
Boğa
22° 02' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 44"
Lilith
Başak
22° 43' 42"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>