Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 80%

Şu an eski bir sevgilinizi düşünüyor olabilirsiniz. Belki de radyoda size eski onu hatırlatan bir şarkı duydunuz. Bu kişi, "kaybettiğiniz" ruh eşiniz olabilir. Ona karşı hala bazı güçlü duygular hissedebilirsiniz. Bu duyguları incelemelisiniz. Onu gerçekten özlüyor musunuz, yoksa sadece onunla geçirdiğiniz zamanlar mı sizi duygusal yapıyor?

Ufukta kariyer değişimleri olabilir. Olumlu bir gelişme olmasına karşın, değişime doğru giden olaylar yıkıcı görünebilir. İşvereniniz kepenk indirebilir ya da ofisiniz her gün gidip gelemeyeceğiniz kadar uzak bir yere taşınabilir. Burada altın kural, panik yapmamak olacak. Durumu kabullenin ve önünüze bakın. Uzun vadede, bu durumu yaşadığınıza şükredeceksiniz, çünkü başarı ve şans sizinle olacak.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda bolluk ve şans artabilir. İlişkilerde maddi destek ve yardımlaşmalar olabilir. Birikim, ödeme ve satın alım planları yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Bu özel günde kırgınlıkları geride bırakmak için adım atan taraf sen oluyorsun. Bayram sonrası için şimdiden planlar yaparken, olumsuz durumlar karşısında önlem almayı ihmal etmiyorsun. Kardeşi olan bir Boğa burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde duygusallığınızla dikkat çekiyorsunuz. Hassasiyetinizi ve düşünceli halinizi görenler sizinle ilgilenmek isteyebilirler. Eğer paylaşmak istemiyorsanız bunu uygun bir dille ifade edebilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler olabilir. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak çoğu işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru uğraştığınız işlerde dağılmalar yaşanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin. Yaşadığınız olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğinizi korusanız da içsel planda çok rahat olmayabilirsiniz. Pozitif düşünceleri almaya özen göstermeniz ruhsal sağlığınıza iyi gelecektir

13 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, öğrenci olduğunuz kadar öğretmen rolünü de oynuyorsunuz. Sizden daha bilge olanlardan önemli bilgiler topluyorsunuz. Aynı zamanda, büyümelerine yardımcı olmak için bilgilerinizi başkalarına aktarmakta özgür olmalısınız.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Bugünbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç sizin lehinize gelişecek...

13 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakınlarınız ve akrabalarla ilgili bazı konularda işler kontrolünüz dışında olabilir. Geçmişi andığınız, doğru çözümü bulmak istediğiniz bir gün olacak. Öğleden sonra biraz daha rahatlayabilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 02' 28" R
Ay
Başak
12° 13' 42"
Merkür
Koç
17° 25' 15"
Venüs
Koç
17° 51' 06"
Mars
Balık
21° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 31"
Satürn
Balık
15° 34' 39"
Uranüs
Boğa
21° 44' 56"
Neptün
Balık
28° 34' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 43"
Lilith
Başak
22° 09' 16"
True Node
Koç
15° 36' 56"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>