Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tedbirlerini Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün sevgi dolu ve romantik hissedebilirsiniz. Sevgiliniz için güzel bir hediye almak isteyebilir ve ona gerçekten değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Ya da duygularınızı başka kişisel şekillerde de ifade edebilirsiniz. Bu iletişim hatlarını açık tutun. İltifat etmekten ve onu desteklemekten çekinmeyin. Sevgi dolu enerjinizle ilişkinizi geliştirmeye odaklanın. Yakında ruh eşinizle daha büyük bir uyum yakalayacaksınız.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün olaylarına duygusal açıdan çok fazla takılmayın. Kendinize güveninizi muhafaza etmeye ve ayaklarınızı yere sağlam basmaya özen gösterin. Birkaç kişinin tepesi atabilir ve sağduyu yerini önü alınamayan duygusal patlamalara bırakabilir. Yangına körükle gitmek yerine yatıştırıcı unsurlardan biri olun.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş deneyimler, eski gündemler, nostalji ön planda olabilir. Geçmişi yad edebilirsiniz. Cildiniz ve yüzünüzle ilgili hassasiyetler olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerinde burcunda Yeniay meydana geliyor. Maddi açıdan geçirdiğin zor günlerde kendi tedbirlerini alıyorsun. Hobilerinden gelir elde etmeyi düşünebilirsin. Eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkma planların olabilir. Sosyal medya üzerinden gündemi takip edebilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı kendinizi ifade ederken zorluk yaşayabilirsiniz. Tereddütleriniz sizi endişeye sevk ediyor olabilir. İfadeyi önce kendinize verin ve hangi duygunuzun ne yoğunlukta olduğuna, nasıl etkilendiğinize ve buna nasıl yön verdiğinize kesin bir karar verin.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız imkânlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öncelik listenizin başında fiziksel zevk olabilir. En sevdiğiniz yemeklerden yemek isteyebilirsiniz. Ya da özellikle enerjik hissedebilir ve partnerinizle harika saatler geçirmek isteyebilirsiniz. Arzularınız ne olursa olsun, kendinize biraz sınır koymaktan çekinmeyin!

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığının bilincine varmak, sizi farklı bir sorgulamaya itecek. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal kaynaklarınıza dair konuşmalar ön plana çıkıyor. Siz koşullarınızı korumak isterken yine de adımlar atmanız gerekecek gibi durmakta.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın. Bugün, değişime açık olmanız nedeniyle, yenilikleri kendinize çekiyorsunuz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 00' 55" R
Ay
Aslan
05° 15' 46"
Merkür
Koç
19° 12' 18"
Venüs
Koç
14° 01' 56"
Mars
Balık
19° 04' 54"
Jüpiter
Boğa
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 16' 04"
Uranüs
Boğa
21° 34' 50"
Neptün
Balık
28° 27' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
19° 51' 50"
Lilith
Başak
21° 48' 40"
True Node
Koç
15° 33' 48"
Son Güncelleme : 16/04/2024 15:42

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>