Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hızlı Davranmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Duyguların ve fantezilerin bugün güçlü şekilde birbirleriyle bağlantılı. Bırak hislerin gerçek üstülüğün tadına varsın; hayallerin günlük kararlarını etkilesin. Havada bir elektrik hissedeceksin, buna uyum sağla. Ayrıca kullanabileceğin oldukça yaratıcı bir enerji de çevrende geziniyor. Bu enerji seni oturduğun yerden kaldırmaya yetecek cinste.Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik ve belki de hiç hoş olmayan bir telefon alabilirsiniz. Bu telefon özellikle önemsemediğiniz birinden gelebilir ya da bu kişi size bazı rahatsız edici haberler verebilir. Her halukarda, muhtemelen bununla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ancak, arayanı veya söyleyeceklerini merak ettiğiniz için konuşmayı yapmanın doğru olduğunu düşüneceksiniz, fakat en kısa zamanda bu konuşmayı bitirmeye çalışın!

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yavaşlayıp odaklanırsanız, kaçırılan bağlantılar ve talihsiz yanlış anlamalar daha az gerçekleşir. İşleri kendiniz yapabileceğinizi unutmayın. Tamamlamak istediğiniz projeleri ele almadan önce kesinlikle başkalarının onayına ihtiyacınız olduğunu düşünmeyin. Zihniniz sizi bugün inisiyatif almaya çağırıyor, bu yüzden çekinmeyin. Sadece eylemlerinizde çok aceleci olmadığınızdan emin olun. Harekete geçmeden önce düşünürseniz daha üretken olacaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin kararların sana dönüşünü çok keskin bir şekilde hissedebileceğin bir gündesin. Aklına gereksiz konular takılabilir. Bu sebeple ailenle belli belirsiz tartışmalara giriyorsun. Gündeme gelen konulardan birisi de sabırsızlığın olabilir. İşyerindeki mesailer canını sıkabilir. Yöneticinle konuşmak isteyebilirsin. Senden borç isteyen bir arkadaşına kayıtsız kalamıyorsun. Bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorsan acil ihityaçların dışında alışveriş yapmamalısın. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye mesaj atmak isteyebilirsin. Biraz beklesen mi?

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle maddi konular yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durumu uzatmadan alttan almanızda fayda var. Devlet ya da hukuksal konularda ihtiyacınız olan bilgilere bugün ulaşmanız kolay olabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. İletişimin kendiliğinden aktığı bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız programlar sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim alanında kendinizi çok iyi ifade ederken, özgüveniniz yüksek iken duygusal konularda heyecana kapılarak tam olarak niyetlerinizi dile getiremeyebilirsiniz

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan biriyle olan ilişkiniz bugün yeni bir aşamaya geçecek. Bu durumdan ne kadar memnun olduğunuz konusunda emin olmadığınız için dikkatli olmanızda fayda var.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay ile Satürn arasındaki sert etkileşim her şeyden ve herkesten uzaklaşma isteği duymanıza sebep olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu, yapacağınız seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda farklılaşmak, olmayan bir şey yapmak istiyorsunuz. İyi düşünmeniz ve yolunuzu iyi planlamanız gerekiyor. Şu aralar her şeyi dan-dun söyler oldunuz. Ölçüyü aştığınız zamanlar olabilir. Kimsenin boşuna kalbini kırmayın. İnsanlar sizin söylediklerinizi önemsiyorlar.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün programın oldukça yoğun olabilir ve isteklerini bilinçsiz bir tutumla etrafındaki insanlara gösterebilirsin.  Tutkuyla yapıp bitirmek istediğin işlerde önüne çıkabilecek engel enerjini düşürebilir.  Günün ilerleyen saatlerinde partnerinle kuracağın duygusal bağın ortak bir bakış açısı geliştirmenize de faydası olabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>