Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman önceki birtakım tanışıklıklar, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanmanız, sizi danışacak birilerine yöneltebilir. Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için uygun değil. Ama bazı konulardaki tutucu tavırlarınızla çelişkili bir izlenim de bırakabiliyorsunuz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 05:20 Venüs-Pluto arasındaki olumlu görünüm hem hayata karşı olan direncinizi yükseltici hem de kendinize olan güven duygunuzu tazeleyicidir. Kişi böyle bir etki altında hayatı için gerekli olan kararları verirken enine boyuna düşünür. Kişisel cazibesi ona bazı önemli kapıların açılmasında yoldaşlık edebilir. Zevklerinize oldukça düşkünsünüzdür. Cinsel anlamda gücünüz doruktadır. Hem fiziksel açıdan doyuma ulaşmak hem de kazanan taraf olmak için var gücünüzle çabalarsınız. Her anlamda geleceğe dönük düşünmeyi de ihmal etmeyelim olur mu? Saat 08:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızla ilgili her konuda seçici davranacağız. Durumumuzu analiz edeceğiz. Yalan dolan veya  lafı evirip çeviren kişilerden uzak duracağız. Bazen karşımızdaki kişiyi eleştireceğiz bazen de ilişkimizi nasıl daha düzgün bir şekilde yaşarız, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Düzene koymamız gereken işlerimize ağırlık vereceğiz. Saat 17:27 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız veyahayatınızla alakalı konular üzerinde yapılacak yüzleşmelerin sizi rahatsız etmesi anlamına gelse de bu son derece gerekli ve sonrasında rahatlatıcı olabilir. Evet belki arzuladığınız desteği dışarıdan alamamanız sinirlerinizi gerebilir ancak durduğunuz noktayı tespit edebilmeniz anlamında yararlıdır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, çabuk karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle önemli kararlar alabilirsiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Ani hareketlerden sakının. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda çok sayıda soru işaretiniz ve uğraşılacak konu var. Duygularınızı işlerinize karıştırmamalı, yapacağınız işlere konsantre olmalısınız. Sonuçlara odaklanın ve işler istediğiniz noktaya gelene kadar da çok çalışın. Duygusal ilişkiler ön planda. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınanın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bazen teslimiyetçi bir düşünceyle kendinizi koyveriyorsunuz. Başkalarını umursamayın.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli yönlerinizle hareket etmek isterken, zamanınızı boşa harcamaya meyilli olabilirsiniz. Kendinizi önemseyip sevmeniz dış ortamlara dayalı işlerinizde size avantaj sağlayabilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve her zaman onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz.Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir. Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Kendinizi en rahat ve doğru ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 08" R
Ay
Akrep
11° 52' 44" R
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
23° 59' 58"
Mars
Balık
25° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 17"
Satürn
Balık
16° 03' 28"
Uranüs
Boğa
22° 01' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 05"
Lilith
Başak
22° 42' 27"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>