Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman önceki birtakım tanışıklıklar, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanmanız, sizi danışacak birilerine yöneltebilir. Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için uygun değil. Ama bazı konulardaki tutucu tavırlarınızla çelişkili bir izlenim de bırakabiliyorsunuz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız, burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Durgun sular derinden akar mantığı içinde hareket ettiğiniz için, yavaş ama emin adımlarla ilerlemekten yana olabilirsiniz. Eğer erkekseniz güçlü bir kadının desteğine fazlasıyla ihtiyacınız vardır. Bu ister anneniz isterse eşiniz veya yakın bir akrabanız olsun fark etmez. Eğer kadınsanız, tutarlı ve dengeli bir şekilde hareket etmeye çalışır, kararlarınızı bu yönde vermek gerektiğini bilirsiniz. Ayrıca böyle düşünen erkekleri beğenirsiniz. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven, huzur ve kaliteli yaşam arzumuzun işaretçisi. Ancak bunları aile içinde, evimizde, kendi dünyamızda bulmakta zorlanıyoruz. Bu bizi yoruyor, hassas kılıyor, hatta bazen sinirli hale getiriyor. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışmalarına hız kazandırırken; yeni teklifler alabilirsin. Yeni projeler hırslı yanını ortaya çıkarabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisindeki ilişkilerinizde uğramış olduğunuz haksızlıklar sonucunda son bir hevesle başkaldırmak isteyebilir ve onlara karşı duruşunuzu tekrar yenilemek isteyebilirsiniz. Kendinizle daha fazla ilgilenmek isteyeceğiniz ve kişisel görünümünüzü önemsediğiniz bir gün. Çevreniz tarafından bugün aranılan kişi olmak hoşunuza gidebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Tecrübelerinizi ve yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. Finansal konularda kendinizi ve ailenizi güvence altına almak için planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde huzurlu olmak için öz veride bulunabilirsiniz. Özel hayatınızda keyifli anlar yaşamak için plan yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan...

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışmalarına hız kazandırırken; yeni teklifler alabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, başlayacak yeni projeler hırslı yanını ortaya çıkarabilir. Maddi konudaki zorluklar, yeni veya ekarayışına girmene neden olabilir. Bugün tanışacağın kişilerin aşırı samimi tavırları, kafanda bazı önyargılar oluşturabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz, ilişkinizi hareketlendirecek. Aile bireylerinde ufak tefek sağlık sorunları gündeme gelebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli gelişmelerle haftanız başlıyor. Hayatınıza dair uygulamak istediğiniz birçok alan olabilir. Kafanızdaki planları uygulamak için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin gücü sizi daha fazla çalışmaya zorlayabilir. Tabii bu arada alkol ve yiyeceklere karşı çok fazla düşkünlük göstermeniz mümkün. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Uzaklara gitme isteğiniz artabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 12" R
Ay
Akrep
28° 16' 52"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 33"
Mars
Balık
26° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 10' 52"
Uranüs
Boğa
22° 05' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 38"
Lilith
Başak
22° 51' 14"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>