Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hazırlık İçerisindesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün her soruya cevap veremeyebilirsiniz. Anahtar aslında kalbinizde yatıyor. Analitik ve gerçekçi bir yaklaşım benimserseniz, muhtemelen ilerleyemediğiniz için hüsrana uğrayacaksınız. Bir şeyleri halletmenin yolu, sezgilere güvenmek ve ruhani doğanın içinde kaybolmak. En kısa sürede sizi bekleyen bir güç merkezi var.

Özellikle kariyerinizle ilgili konuları zorlamaya çalışıyorsanız, biraz stresli bir gün olabilir. Bugün için yapacağınız en akıllıca eylem planı, son üç haftanın etkinliklerini ele almak olacaktır. Yeni tavırlar denediniz ve yaptığınız arkadaşlıklar kariyerinizde olumlu bir değişim yaratabilir.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Evine yeni biri getirebilirsin. Sosyal olarak eşlik edilmekten keyif alacaksın. Belki bir arkadaşını bir süre sende kalması için ikna edebilirsin. Ya da bir aile üyesini ağırlayabilirsin. Daha sosyal ve Yay'ın bonkörlüğünün hakkını verir modda olacaksın. Tabi birilerinin evinde iki ay kamp kurmasına da izin verme. O kadarı da fazla!İşlerin ilerleme hızı biraz gözünü korkutabilir. Telefonun hiç durmadan çalabilir ve müşteriler arayıp durabilir. Gün boyunca anlaşmalar yapılıp bozulabilir; bu durum başını döndürebilir! Günün planlarını etkileyecek şekilde birileri kararlarında ikide bir değişiklikler yapabilir. Bu hareketlilik birkaç gün sürebilir, o yüzden acil bir çözüm yolu bulmayı bekleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

14 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlarınız değişebilir. Hediyeler alabilir, plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

14 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde boş vakitlerini değerlendirmek istiyorsun. Uzun süredir çalışmayan bir Boğa burcuysan, boş vakitlerini kişisel gelişim kurslarına kayıt olmayı düşünebilirsin. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda senden sorumluluk alman beklenebilir. Bayram sonrasındaki planların için hazırlıkların olabilir.

14 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi hayata geçirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni projelere adım atarken güvendiğiniz kişilerle yola çıkıyorsunuz. Bu size ayrı bir güç vereceği için bazı riskleri almanız da kolaylaşacaktır.

14 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. Sabah saatlerinde ufak tefek şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Zihinsel yoğunluğunuz sizi yorabilir. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın, hata yapma riskiniz çoğalabilir.

14 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz eski partner dönüşü olabilir. Ayrıca sosyal yaşantınızda uzun yollar yapmaya ve yenilikleri hayatınıza almaya niyet edebilirsiniz.

14 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yavaşlatın, düşüncelerinizde ve eylemlerinizde çok aşırı olmayın. İşinizi dinlenerek ve rahatlayarak şekillendirmeniz gerekir. Bu, kendinize hak ettiğiniz molayı vermeniz için güzel bir gün. Rahatlayın ve eğlenin. İşleri sonraya bırakın.

14 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken  sözlerinize dikkat etmeyi deneyin.

14 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

14 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte bir şeyleri kutlama havasında olacaksınız. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve geleceğiniz için harika planlarınız var. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatmaya çalışmalısınız.

14 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

14 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 34' 36" R
Ay
Terazi
25° 17' 52" R
Merkür
Koç
16° 11' 58"
Venüs
Koç
22° 19' 18"
Mars
Balık
24° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 55' 45"
Uranüs
Boğa
21° 56' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 22"
Lilith
Başak
22° 33' 24"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>