Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişten Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Yaratıcı enerji köpürüyor. Muhtemelen günün büyük kısmını her ne projeyle ilgileniyorsan ona harcıyorsun. Büyük kısmı bitti, sonuçlar seni bile memnun edecek düzeyde! Uyarı: kendini yavaşlat, arada molalar ver ve hepsinden önce yemeyi unutma. Bir arkadaşının yardımını alabilirsin. Böylece üzerindeki yük biraz olsun hafiflemiş olur.Bugün belirli bir arkadaşınızı düşüneceğiniz tutarsa, ondan haber almaya hazır olun! Bu aralar telepatik mesajlara normalden daha fazla açıksınız ve kendiniz de birkaç tane gönderebilirsiniz. Normalde yalnızlıktan hoşlanan bir kişi olduğunuz halde, bugün kendinizi grup aktiviteleriyle daha ilgili bir halde bulabilirsiniz. Bu isteğe karşı koymayın; üstüne gidin. Ömür boyu arkadaşınız olabilecek bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın yeri yeniden düzenlemekle alakalı girişimlerin olabilir. Evini yeniden dekore etmek, farklı eşyalar almak senin için ilginç olacak. Gün boyunca yaratıcı olmak için istekli olmak gelişmek için çok farklı fırsatlar sunabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günü maddi hesaplar yaparak başlayan Boğa burçlarının gündemi genel olarak kendi ekonomileri olacak. Farklı çevreden insanlarla iletişim içinde olacağını bir gün olacak. İş hayatınızda beklemediğiniz kişilerden destek alacaksınız. Alacağınız destekler size motivasyon sağlayacak. Bu motivasyonla birlikte daha fazla sorumluluk almak isteyeceksiniz. İşlerinizi yetiştirmek için ekstra efor sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi bu kadar yıpratmayın.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini, pek de planlı olmayan biçimde değerlendirmek üzere atağa geçebilirsin. Merkür, hava burcunda yavaşlıyor. Senin için ani haberler ile dolu bir süreç bugün itibariyle başlıyor. Adım atarken daha cesur davranacaksın. İkili ilişkilerde alacağın keskin kararlar; senin de gözlerini açarken, ne kadar rahatladığını fark ettirecek.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizi kanıtlama çabası içerisine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar karşısında stratejik davranamıyorsunuz. Güç savaşlarından kaçının. Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz böyle bir çaba içine girmeyin.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler olabilir. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak çoğu işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru uğraştığınız işlerde dağılmalar yaşanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin. Yaşadığınız olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılarla işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde beraber bir şeyler öğrenme veya fikirdaşlık yoluyla insanlarla bağ kurabilirsiniz. Kişisel ilgi alanlarınız veya çalışmalarınızla kendinizi güçlendiriyorsunuz. Bugün liderlik etmeye veya kişisel bir performans göstermeye ihtiyaç duyulabilir ve siz buiçin göreve hazırsınız. Bugün ilişkiler, başkalarına kişisel alan tanıyarak ve bağımsızlıklarını teşvik ederek gelişebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle sosyal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün ailenizin kişisel sorunları gündeme gelebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminizde. Riske girmemeye, önemli kararlar almamaya özen gösterin. Merkür retrosu sizi kariyer alanınızda etkileyecek. Kariyer konularında temkinli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi göstermediğiniz ve zaman ayırmadığınız sürece kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkün olmayacak. Dolayısıyla bugünü onunla geçirip, ihtiyaçlarıyla ilgilenmeli ve vicdanınızı da rahatlatmalısınız. Bugün katılacağınız bir toplantıda kendinizi çok huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak bu deneyim uzun vadede oldukça verimli ve kazançlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacak. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 07" R
Ay
Kova
29° 35' 24"
Merkür
Koç
18° 02' 25"
Venüs
Boğa
04° 02' 15"
Mars
Koç
01° 37' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 47' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 50"
Lilith
Başak
23° 36' 40"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>