Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmşinden İlham Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sizin gününüz! Çevrenizdeki insanlara, özellikle de kalbinize en yakın olan insanlar üzerinde iz bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Çok daha iyi performans gösterecek ve fark etmeden herkesin dikkatini çekeceksiniz. İnsanlar sizi son derece çekici bulacaklar. Ajandanızda randevularınız için yer kalmazsa şaşırmayın. Bunlar, son on gün boyunca başardığınız şeylerin ödülü.

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Düşüncelerinin duygusal bir ağırlığı olabilir ve bun seni olayların gerçek yüzünü görmekten alıkoyabilir. Hislerini eğitmek ve yatıştırmak için elinden geleni yap ki rasyonelliğin su yüzüne çıkabilsin. Duygularını, olaydan bağımsız bir şekilde onurlandırmalısın elbette. Sadece hislerine dayanarak, gözü kapalı şekilde kararlar almamalısın. Meseleler üzerine bilinçlice düşün.Hayal etmek güzel - özellikle bugün gibi günlerde. Zihnini genişletmek ve olasılıkları düşünmek bilgini arttırmanın olumlu yollarındandır. Düşünmek için kendinize biraz zaman verin. Neden uzanıp bulutları ya da yıldızları izlemiyorsun? Olması mümkün görünmeyen şeyler hakkında hayal kurman için kendine izin ver. Şu an var olan birçok şey, birinin hayallerinden çıktı. Bu tarz aktivitelere vakit ayırırsan yaratıcılığın gelişecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili iç dünyanızda farklı duygulara gidebilir, ne istediğiniz ve ne yapmanız gerektiğine dair bir sorgulama yaşayabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde küslük ve barışma durumlarına oldukça açık bir gün. Uyum ve anlayışı çalıştırmalı.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski dostluklar aklına gelebilir. Güzel hatıralarından aldığın destek seni motive ediyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan karşındaki kişinin duyguları konusunda hassas davranabilirsin. Fikirlerine değer verdiğin bir aile büyüğünün ile uzun bir aradan sonra sohbet ediyorsun. Ondan aldığın öneriler yararlı olabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek yerine tek başınıza organize olmayı tercih edebilirsiniz. Kırıldığınız noktaları gizlemek yerine açıklamanız aradaki buzları eritecektir.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle görüşmek ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla daha çok diyalog kurabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ulaşım gündem konunuz olabilir. Sürekli bir yerlere gitmek ya da birileri ile iletişim kurmak durumunda kalabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyden çok ihtiyacınız olan şey, yalnız başınıza kaliteli zaman geçirmek. Sizi bundan alıkoyan ne varsa hepsinden uzak durmalısınız. Gerçekten tek başınıza kafa dinlemeye ihtiyacınız var.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki yükselişler yüzünden, oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde karmaşa içinde olacak fakat emin hareket edeceksiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuda rahatlamanızı sağlayacak çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak, bu rahatlık nedeniyle hesapsızca harcamalar yapmaya yönelirseniz, bütçenizin durumu, kısa süre içerisinde size endişe vermeye başlayabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte geçirdiğiniz her gün Sevgililer Günü. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün arkadaşlarınız ile konuşmak isteyeceksiniz. 

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>