Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

İlginç fikirlerinizin insanları gerebileceği tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda hissettiğiniz haksızlığa uğramışlık duygusu, duygusal yönlendirmelere neden oluyor. Bu ilişkilerdeki değerlendirmelerinizde, sizin de birtakım haksızlıklar içinde olabileceğinizi düşünmelisiniz. Son günlerdeki birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, birtakım kararsızlıklar yaşamanıza yol açacak. Yakında toplu bir eğlencenin içinde olacaksınız.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hayatın genelinde huzur, güvence ve uzun ömürlülük bizim için kıymetli. Aşkta, çocuklarımızla alakalı konularda ve kişisel anlamda biz ilgilendiren her alanda bunları önemsiyoruz, merkez alıyoruz. Hakkımızdan hayırlısını diliyoruz. Saat 08:02 Ay-Neptün karşıt görünüm etkisinde, aşkta ve hayatın genelinde sizin için  güven olgusu çok önemli. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da  hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumunda, detaylı düşünürüz.  Anne ve baba Boğalar çocuklarıyla yakından ilgilenirler. Çocuklarla alakalı konuları önemsersiniz. Aşk hayatınızla alakalı konularda titiz ve gözlemci davranırsınız. Sağlıklı büyüme ve gelişmeyi her anlamda önemli bulursunuz. Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü, maddi ve manevi anlamda başkalarıyla aramızdaki sorunları, alışverişleri, ilişkileri gözden geçiririz. Bizi rahatsız eden konuları nasıl çözüme kavuşturmak gerektiğini bilinçli şekilde ele almamızda yarar vardır. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyduğu vakitlerdir. Özellikle geçmişle alakalı konularda iki düşünüp bir konuşuruz. Merkür geri hareket döneminde bu gayet faydalıdır. Saat 18:59 Ay-Pluto görünümü, kendiniz için en doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır. Saat 23:20  Ay-Venüs görünümü her anlamda rahatlatıcı, ilişkileri düzenleyici, aşkta şanslı taraf olmanızı sağlayıcıdır. Oldukça seçici davranırsınız. Mükemmel ve uzun vadeli olan ilişkiyi tercih edersiniz. Zaten doğrusu da böyle yapmaktır. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aklımız başımızda olmalıdır. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. İçsel anlamda denetleyici ve sorgulayıcı davranarak, bazı engelleri aşabilirsiniz. Israrlı bir şekilde takıntılı konularınız üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda çok sayıda soru işaretiniz ve uğraşılacak konu var. Duygularınızı işlerinize karıştırmamalı, yapacağınız işlere konsantre olmalısınız. Sonuçlara odaklanın ve işler istediğiniz noktaya gelene kadar da çok çalışın. Duygusal ilişkiler ön planda. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde istekleriniz yönünde bazı sınırlamalar söz konusu. Neyse ki akşam saatlerinde mutluluk getiren fırsatlar artıyor.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanmaya çalışın.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önce kimsenin denemediği birçok şeyi deneyebilirsiniz. Organizasyonlar, sosyal hayat, gruplar hayatınızda yer almaya başlar. İlginç değişik geziler, yaşam şartlarınıza çarpıcı yenilikler getirir. Çözülmemiş konular, ortada kalmış problemler bu süreçte aniden çözülür.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi enerjik ve hareketli hissediyorsunuz. Hayatınız için planladığınız çok şey var. Özel hayatınızda maddi tatminsizlikleriniz olsa bile, bugün sevginiz için enerjinizi çalıştırabilirsiniz

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününüzü çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz.Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alış veriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>