Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Bazen kişiliğinizin utangaç tarafını gösterirsiniz. Bilgisayarınızın arkasına saklanıyormuş gibi hissettiğiniz ve ofis kapınızı kapatmak istediğiniz bazı günler vardır. Bunlar, diğer insanların enerjisine daha duyarlı olduğunuz zamanlardır. Bugün böyle bir gün olabilir. Sık sık ara vermek isteyeceksiniz; insanlarla network kurmak için kendinizi zorlamayın. Şu anda grup işbirliği yerine özel çalışmaya odaklanırsanız daha iyi hisseceksiniz.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Yeni bir şey dene. Günün enerjisi yenilikçi fikirlere odaklanmanı kolaylaştırıyor olacak. Yeni ufuklara yelken açmaktan korkma. Ve yeni fikirler üretmenin yolu yarısı olduğunu da unutma: diğer detaylar ise yolun kalan kısmıdır. Göksel açılar sayesinde ise işin daha da kolay!Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerin ilerleme hızı biraz gözünü korkutabilir. Telefonun hiç durmadan çalabilir ve müşteriler arayıp durabilir. Gün boyunca anlaşmalar yapılıp bozulabilir; bu durum başını döndürebilir! Günün planlarını etkileyecek şekilde birileri kararlarında ikide bir değişiklikler yapabilir. Bu hareketlilik birkaç gün sürebilir, o yüzden acil bir çözüm yolu bulmayı bekleme.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlarınız değişebilir. Hediyeler alabilir, plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisindeki sorumluluklarının artması, fiziksel anlamda yorgunluğunu artırıyor. Yakın bir arkadaşın evliliğindeki sorunları anlatmak için seninle iletişime geçebilir. Arkadaşının derdini kendine dert ediniyorsun. Evde geçirdiğin bugünde, ev içerisinde eşyaların yerini değiştirmeyi düşüneceksin.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızdan ve kendinizden kaçmak isteyebilirsiniz. Yaralandığınız konularla ilgili bazı yüzleşmeleri artık ertelememelisiniz. Bugünü kendinize ve yaşadıklarınızın çözümünü bulmaya ayırın.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili gelişmeler sizi daha çok meşgul olabilirsiniz. Fikirlerinizde çok daha girişken davranabilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı mucizeler hayatınıza girebilir. Aile bireyleri ve aşk konularında beklemediğiniz olumlu yanıtları alabilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakınlarınız ve akrabalarla ilgili bazı konularda işler kontrolünüz dışında olabilir. Geçmişi andığınız, doğru çözümü bulmak istediğiniz bir gün olacak. Öğleden sonra biraz daha rahatlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar hakkındaki yargılarınız çok fazla genel görüşe dayanıyor. Biriyle tanışır tanışmaz, daha fazlasını öğrenmeye çalışmadan başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü kabul edersiniz. Bu merak eksikliği, bugün birisi hakkında aceleci bir karar vermenize neden olabilir. Kalbinizle dinlemek için zaman ayırırsanız, duyduklarınızdan etkilenebilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Mantığa dayanan, felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Yeni girdiğiniz ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi tutkulu hissedeceksiniz ve partneriniz ile zaman geçirmek isteyeceksiniz. Çok yakında karşınıza finansal olarak harika fırsatlar çıkacak. Kontrolünüzün olmadığı durumlar için kendinizi strese sokmamaya çalışın.  

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 56" R
Ay
Yay
13° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 05' 23"
Venüs
Koç
27° 08' 27"
Mars
Balık
27° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 42"
Satürn
Balık
16° 17' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 51"
Lilith
Başak
22° 59' 25"
True Node
Koç
15° 29' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>