Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dışarıdan Soyutlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Yaratıcılığınız bugün artıyor. Aklınız muhtemelen saatte bin km hızla çalışıyor. Gelecekteki projeler için yeni fikirler ortaya çıkıyor ve günün bir bölümünü onları denemekle geçireceksiniz. Sevgi ve romantizm aklınızda da olabilir, ancak gün boyunca sevgiliniz/eşinizle temasınız sınırlı olabilir. Mümkünse romantik bir akşam planlayın. Yorucu bir güne böyle sonlandırmak mükemmel olacak!

Bugün birçok toplantıya katılabilirsiniz. Muhtemelen kişisel projeler üzerinde çalışma şansın olmayacak, çünküarkadaşlarınız yardımınızı isteyecek. Bir şey hakkında sunum yapmanız gerekebilir. Ya da bir pazarlama tartışmasını veya kurumsal semineri izlemeniz istenebilir. Kendinizi sosyalleştirin ve bugün başkalarıyla sohbet edin. Başarı için sizi içeriye sokabilecek önemli bir ipucu edinebilirsiniz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

İletişim hızının arttığını fark edeceksin. Güne hız enerjisi hakim; öyle ki telefon aramaları, e-postalar, toplantıları ve görevler peşini bırakmayabilir. Önemli detayları hatırlamakta zorlanabilirsin. Listeler yaptığından ve hatırlatıcı notlar aldığından emin ol ve bunları ulaşılabilir yerde bulundur. Aklın fikirlerle dolu. Bu sebeple birinden ötekine atlayabilirsin ve küçük detayları kaçırmak kolay olabilir.Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Boğa. Her Boğa burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. İlişkilerde maddi ve manevi paylaşımlar ön planda olabilir. Fedakarlıklar, güçlü duygular ilişkilerde belirleyici olabilir. Destek ve yardım ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekilmiş bir haldesin. İnsanlardan uzak kalmanın iyi geleceğini düşünsen de alışveriş yapmak için dışarı çıkmak isteyeceksin. Yaşam alanında ufak dokunuşlar yapmak isteyebilir, arkadaşlarından tavsiye alabilirsin. Yalnız bir Boğa burcuysan, hayatına yeni birisinin girmesi için çeşitli adımlar atabilirsin.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kitleler önünde özgürlükten yana bir duruş sergilemeniz yanlış anlaşılabilir. Özgürlük sınırları aşmak değildir. Siz de toplum kurallarına uyarak şartları zorlamaktan vazgeçmelisiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kıtlığın hayatınızda hüküm süreceği bugünlerde bilgece davranan Boğa’lar kolaylıkla bu sürecin bitiminde bereketi görebilecekler.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En iyi arkadaşınız şu anki flörtünüzü beğenmiyor. Ne yapabilirsiniz peki? Bu kişi sizi mutlu ediyorsa, onu bir kenara atamazsınız. Seçimlerinizin arkasında durmayı öğrenin.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde  kullanacağınız bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken; kendinizi aşma konusunda size gereken avantajları sağlıyor. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi en azından bir süre için gizli şekilde devam ettirmeyi düşünebilirsiniz. Kafanızın içindeki dünyada mutlu olsanız da gerçek hayata dönmeniz gerekecektir. Dış etkenlerden rahatsız olabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize güven vermeniz gerekiyor. İş yerinizdeki bütün çabalarınız ve çalışmalarınız fark edilmeye başlandı. Bugün duygularınızı ve konuşmalarınızı kontrol altında tutmaya çalışın.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 49" R
Ay
Başak
14° 06' 45"
Merkür
Koç
17° 20' 45"
Venüs
Koç
18° 02' 55"
Mars
Balık
21° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 43"
Satürn
Balık
15° 35' 36"
Uranüs
Boğa
21° 45' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 17"
Lilith
Başak
22° 10' 20"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>