Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tedbirli Davranıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Yaratıcılığınız bugün artıyor. Aklınız muhtemelen saatte bin km hızla çalışıyor. Gelecekteki projeler için yeni fikirler ortaya çıkıyor ve günün bir bölümünü onları denemekle geçireceksiniz. Sevgi ve romantizm aklınızda da olabilir, ancak gün boyunca sevgiliniz/eşinizle temasınız sınırlı olabilir. Mümkünse romantik bir akşam planlayın. Yorucu bir güne böyle sonlandırmak mükemmel olacak!

Bugün birçok toplantıya katılabilirsiniz. Muhtemelen kişisel projeler üzerinde çalışma şansın olmayacak, çünküarkadaşlarınız yardımınızı isteyecek. Bir şey hakkında sunum yapmanız gerekebilir. Ya da bir pazarlama tartışmasını veya kurumsal semineri izlemeniz istenebilir. Kendinizi sosyalleştirin ve bugün başkalarıyla sohbet edin. Başarı için sizi içeriye sokabilecek önemli bir ipucu edinebilirsiniz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

İletişim hızının arttığını fark edeceksin. Güne hız enerjisi hakim; öyle ki telefon aramaları, e-postalar, toplantıları ve görevler peşini bırakmayabilir. Önemli detayları hatırlamakta zorlanabilirsin. Listeler yaptığından ve hatırlatıcı notlar aldığından emin ol ve bunları ulaşılabilir yerde bulundur. Aklın fikirlerle dolu. Bu sebeple birinden ötekine atlayabilirsin ve küçük detayları kaçırmak kolay olabilir.Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Boğa. Her Boğa burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşından haber alacaksın. Bu haberle birlikte gelecek hakkındaki planlarında değişiklik yapman gerekebilir. Planında ufak değişiklikler yaparak farklı şeyler görmek senin için daha mümkün olacak.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burçları bugün her şeyi kafanıza takmamaya çalışmalısınız. Aksi halde içinden çıkılamayacak bir durumda kalabilirsiniz. Ay, İkizler üzerinde ilerlemeye devam ederken bazı konulara odaklanmanız daha kolay olabilir. Bu akşam kişisel hayatınızda işler gerginleşebilir. Şu anda arkadaşlarınızla güç mücadelelerine dikkat edin ve olumsuzluğa veya gereksiz dramaya eğilimli kimseyle ilişki kurmamaya çalışın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın kararlar ve atacağın adımlarda tedbirli davranmak isteyebilirsin. Gökyüzünde yarın başlayacak olan Merkür’ün geri hareketi, kullandığın teknolojik cihazlarda ani bozulmalara sebep olabilir. Aile içerisinde senden saklanan sırlar olduğunu öğrenebilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, yeni bir diyet programına başlamak isteyebilirsin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte sizleri yaralayan konuların etkisi hala devam ediyor. Kişisel bir hesap kapatma düşüncesi içerisindesiniz. Doğru hamlenin nasıl olması gerektiği konusunda çekinceleriniz olacaktır. Ama sağlıklı düşünerek doğru cevabı bulabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında harcamalara ve parasal konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ziyaretler, konuşmalar dikkat çekebilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayrıntılara dikkat etmek ve pratik hareket etmek sizi çok tatmin ediyor. Hayatınızı organize etmeyi artık daha fazla erteleyemezsiniz. Şu an geçmişte kaçındığınız sorunları düşünmek eskisi kadar rahatsızlık vermiyor, bu fırsatı kullanın. İletişimlerde bazı karışıklıklar olabilir veya kimin ne yönde değiştiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte, geriye bakmak, düzenlemek ve gözden geçirmek yardımcı olabilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, bir anda değişim yaşayabiliyorsunuz. İletişim konusuna dikkat.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konulara odaklı olduğunuz günlerdesiniz. Bu konularda temkinli hareket etmeniz önem taşıyor. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek. O nedenle riskli kararlar almayın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>