Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Yad Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ilgisini beklemek zorundaysanız, fazla sabrınız kalmayacak. Sevgilinizle iki ruh eşi olarak iletişim kurup kaliteli zaman geçirmek istiyorsunuzz. Ya da bekarsanız, özel biriyle bir randevunuz olabilir. Programlarınız uyuşmasa da, vazgeçmeyin! Sabırlı olun.

Bugün yeni bir ders almak için ilham gelebilir ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de iyi bir gün! Belirli bir konu hakkındaki bilginizi genişletmek için bazı araştırmalar yapmaya karar verebilir veya bir sınıfa veya atölyeye kaydolmakla ilgilenebilirsiniz. Bir cep telefonu uygulaması veya yazılım programı ile çalışırken bile kendinize yeni bir şeyler öğretebilirsiniz!

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Bir partiye davet edilmiş olabilirsin. Günün enerjisi senin için sosyal fırsatlar yaratıyor olacak. Resmi bir davetin protokol listesinde yer alman da söz konusu olabilir. Özenle giyinip şık bir etkinliğe katılmak hoşuna gidecek. Arkadaşlarınla da olağan bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Evden çıksan yeter!İnsanlar hakkındaki ilk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bu yanınız bugün ivme kazanabilir. Bir müşterinin gerçek niyetini sakladığını düşünebilirsiniz. Onlara şüpheleriniz direkt bir biçimde ifade etmekten çekinmeyin. Algısal yetinizi takdir edeceklerdir. Patronunuz ya da bir otorite figürü bir konuda açıkça konuşmuyorsa, işin altında yatan gerçek sebep hakkındaki sezgilerinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilim, teknoloji ya da esrarengiz şeylerle ilgilenen misafirlerinizin toplaşması, gününüzün geri kalanına daha çok ilgi göstermenizi salayabilir. Misafirlerinizin söyleyecek çok şeyi var, bazen kendi söylediklerinizi bile takip edemez hale gelebilirsiniz. Merak duyduğunuz bir şey hakkında misafirlerinizden biri size bu konulara ışık tutacak bir kitap, dergi ya da iletişim adresi verebilir. Gününüzün tadını çıkarın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızın temel taşlarıyla ilgili kararlar alabilir,veya özel hayatınızda başlangıç kararları alabilirsiniz. Araç ve taşınmaz mal alım-satım konuları gündeme gelebilir. Aile içinde ise keyifli vakitler geçirilebilir. Evinizde sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini gereksiz baskı altına alıyorsun. Kendini rahat bıraktıkça işlerinin yolunda gideceğini önümüzdeki günlerde fark edeceksin. Uzun süredir görüşmediğin okul arkadaşınla alışverişte denk gelebilir ve geçmişi yad edebilirsin. Kendi işinin sahibi olan bir Boğa burcuysan, çalışma koşullarında yapacağın değişim, çalışanlarının motivasyonunu artırabilir. Akşam saatlerinde ailenle vakit geçirebilir, onlara ufak sürprizler hazırlayabilirsin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda duygusal kararlar alabilirsiniz. Kazançlarınızın düşmesi sizi zorlayabilir ve bu durum sizi başka çözümlere götürebilir. Maddi konularda mantıklı düşünüp hareket ettiğiniz sürece tekrar eski gücünüze kavuşabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz insanlarla görüşmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanırsanız işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Eviniz için yapacağınız değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sanatsal uğraşlar için zaman ayırabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sabır gösterdiğiniz ve emek verdiğiniz konularda edineceğiniz belirgin başarı size oldukça verimli hissettirebilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir ertelediğiniz kişisel bakımlarınızı yaptırabilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda ilişkiler için kritik günlerdesiniz; öfkenize yenik düşmemeye, karşı tarafla inatlaşmamaya dikkat etmelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz daha çok romantik alanda yoğunlaşmış bir şekilde ilerleyebilir. Bir ilişki içerisindeyseniz partnerinize onu sevdiğinizi belli edecek hediyeler jestler ve sözler sarf etmeniz iyi olacaktır. Bugün romantizme yaptığınız yatırımların başarısız olmayacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili yeniliklere daha fazla yer vermelisiniz. Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlusunuz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rutininizi bozun. Yeni yöntemler deneyin. Farklı bir bakış açısıyla sorunları değerlendirin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde,birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken; önünüze çıkan bazı engellerden ders çıkarmanız gerekiyor. Böylece yapacağınız işleri daha kolay bir şekilde aşabileceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 00" R
Ay
Balık
01° 46' 01"
Merkür
Koç
18° 07' 31"
Venüs
Boğa
04° 13' 32"
Mars
Koç
01° 44' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 48' 09"
Uranüs
Boğa
22° 29' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 20"
Lilith
Başak
23° 37' 41"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>