Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi eskiden beri bağladığınız büyük umutlar, hedefine bir türlü ulaşmıyor. Bir süre daha sabrederseniz güleceksiniz. Yakın bir dostunuzla yapacağınız küçük birortaklığında uğrayacağınız zarar, çevrenizde arkadaşınızın size duyarsızlığı olarak yorumlanacak, ama siz buna katılmayacaksınız. Dostlarınız üzerinde büyük krediniz var. Bazı uyumsuz davranışlarla bunu tüketiyorsunuz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 12:20 olana dek, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi yakından ilgilendiren konuların ele alınması, eğer bir sorun varsa bunların halledilmesi, işlerimizin titizlikle takip edilerek halledilmesi yönünde yararlıdır. Saat 12:20-20:32 Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, sanatsal konulardaki işleriniz, çocuklarınızla ilgili meseleler kafamızı kurcalayabilir. Titizleniriz, en güzeli olsun isteriz. Bir şeyler yolunda gitmeyecek diye endişeleniriz. Olur mu olmaz mı diye hesap kitap ederiz. Ancak size tavsiyem, biraz sakin ve endişeden uzak şekilde duruma bakmanızdır. Saat 20:32  Ay-Terazi burcunda ilerlediğinde,  nerede olursanız olun düşüncelerinizi verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Huzurlu bir gün geçirme ihtiyacınız ön plandadır. Sanıldığının aksine sizin için başarı, paradan çok daha önemlidir aslında.  Çünkü başarılı olduğunuz takdirde her türlü arzunuzu elde edeceğinizi zaten bilirsiniz.  Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda büyüme, genişleme, yenibaşvuruları yapmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş kurmak, maddi anlamda büyümek, genişlemek, yeni atılımlar yapmak için doğru değerlendirildiğinde tam anlamıyla elimizi attığımızı altına çeviren harika bir zaman dilimindesiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda çok sayıda soru işaretiniz ve uğraşılacak konu var. Duygularınızı işlerinize karıştırmamalı, yapacağınız işlere konsantre olmalısınız. Sonuçlara odaklanın ve işler istediğiniz noktaya gelene kadar da çok çalışın. Duygusal ilişkiler ön planda. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bir süreçten geçiyorsunuz. Kırıldığınız konuları içinizde saklamayın. Bunlar kuruntu olabilir. Sizi sevdiğine inandığınız kişilerle vakit geçirin.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Farklı düşünceler ve duygular içine girebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Bu arada biraz dalgın ve dağınık olabilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fakat, endişelenmeyin, kuruntular yüzünden kendinizi huzursuz etmekten kaçının.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili meselelerde haftaya titiz bir davranış yapısıyla başlıyorsunuz.Ancak öğle saatlerinden itibaren akşama kadar bir parça bu telaşlı enerjiden sıyırılacaksınız. Ay’ın boşluk etkisinde kalacağı süreci hobilerinize ve kendinizi iyi hissettiren konulara odaklayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise gündelik işlerinizi bitirebilmek için içsel dengeye kavuşacaksınız.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>