Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusalsın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Tam da oyun havasında olduğunuz zamanda etrafınızda oynayacak kimseyi bulamayabilirsiniz! Günün enerjisi işe odaklı bu nedenlearkadaşlarınızın çoğu arı gibi çalışacak. Bu arada, gezegen enerjileri, sosyalleşme ve rahatlama ihtiyacınızı da artırıyor. Birini akşam yemeğine ya da bir filme gitmek için ikna etmeye çalışın. Şakalaşıp gülmeniz ve bugünün eğlenceli doğasına uyum sağlamanız gerekiyor.

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Sizi aradığınız istikrara kavuşturacakları umuduyla sağlam ve net işlerin çekimine kapılıyor olabilirsiniz. Sizin için bugünün anahtar sözcüğü sabır. Huzursuzluğa kapılmadan ve hırçınlaşmadan beklemeyi öğrenin. Bir süre sonra anlayacaksınız ki aradığınız istikrar sizin içinizden başka bir yerde değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

16 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlarınız değişebilir. Hediyeler alabilir, plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönün ağır basıyor. Aldığın kararları sorgularken, diğer seçeneler aklından geçip durabilir. Edebiyata karşı olan ilgin artarken, yeni çıkan kitapların siparişini vermek için harekete geçeceksin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin telefonuyla harcadığı vakit tartışmanıza sebep olabilir.

16 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sorunlar olduğunu düşünüyorsunuz. Sebeplerini aramak isterseniz terazinin diğer kefesine kendinizi de eklemeyi unutmayın. İki kişilik bir konunun muhatabı her zaman iki kişidir, olaylara dışarıdan bakmayı bırakmak sorunların kendiliğinden çözülmesini bile sağlayabilir.

16 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, anlaşmalar ve yakın çevrenizdeki gelişmeler açısından oldukça destekleyici gözüküyor. Zihinsel açıdan da verimli olabilirsiniz.

16 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınız rahat bir şekilde ödenecek. Zarara uğramamak elinizde olacak. Kararlarınız kalbinizden gelsin veuygulamaktan çekinmeyin.

16 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinizin derinliklerinden bilinçaltı sinyaller alıyormuş gibi hissediyorsanız endişelenmeyin, bu doğrudan sizinle konuşan kalbinizin sesidir. Bu sezgileri irrasyonel olarak görmezden gelmek yerine, düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Bugün aşkla ilgili mistik bir deneyim yaşarsanız, çok dikkatli olun ve şanslı yıldızlarınıza teşekkür edin.

16 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz protesto davranışları içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, bazı davetlere katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız. 

16 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda partneriniz biraz tuhaf davranıyor ve nedenini bilmiyorsunuz. Bugün önemli yatırımlar yapacaksınız. Hayatınızdaki değişikliklere adapte olmaya çalışıyorsunuz ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

16 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

16 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 05" R
Ay
Akrep
05° 09' 26" R
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
23° 19' 24"
Mars
Balık
24° 54' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 41"
Satürn
Balık
16° 00' 22"
Uranüs
Boğa
21° 59' 41"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 11"
Lilith
Başak
22° 38' 48"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>