Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Para için çok çalıştınız ve bugün çabalarınızın meyvesinden yararlanmalısınız. Kazanç, yatırım, mülk.. hepsi şu anda bir yıl öncekinden çok daha değerli durumda. Hayatınızda aşk, seks ve romantizm de çok iyi gidiyor ancak programınızı sevgilinizkiyle koordine etmekte zorluk çekiyor olabilirsiniz. Yine de bunu halledeceksiniz. Başarınızın ve günün tadını çıkarın.

Bugün yeni bir şeyler yaratmak için ilham alabilirsiniz. Evinizin düzeninden bıkmış olabilirsiniz. Yeni bir kitaplık oluşturmaya karar verebilirsiniz. Veya başka bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Veya mobilyaları yeniden düzenlemeye ya da biraz boyamaya karar verebilirsiniz. Yaşam alanınızda daha iyi bir enerji akışı oluşturmak için istekli olacaksınız. İlhamınızın size yol göstermesine izin verin!

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Disiplin tavırların verim getireceği bir gün. Dikkatini ver ve her ne yapıyorsan yoluna devam et. Doğru taktikler uygularsan bugün birden fazla şey başarabilirsin. Detayların vaktini çok da almasına izin verme. İnsanlar seni kaygılanmaya sevk etse de enerjilerinin ilerlemene ket vurmasına izin verme.Keninizi uyarılmış varsayabilirsiniz çünkü bugün hareketlerinize çok dikkat etmeli ve genel olarak çok dikkatli olmalısınız. Yapacağınız konuşmalarda çok aceleci davranmayın, riskli yatırımlar yapmaktan kaçının ya da tehlikeli sayılabilecek girişimlerden kaçının. Burcunuzda bugün hayatınızın belirli alanlarına çok büyük zararlar verebilecek dengesizlikler söz konusu. Bu sebeple bugün önemli olmayan şeylerle ilgilenin. Bırakın ciddi meseleler sonraya kalsın. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmek yerine kendi işlerine yoğunlaşmalısın. Kendi gelişimine odaklanmak senin için en iyi olacak tercihe yönelmeni kolaylaştıracak. Başkalarının yaptıkları konusunda çok kafa yormamakta yarar var.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Yengeç ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bugün duygusal olarak daha açık bir yerde olacaksınız. Yakın arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun, böylece sizin için önemli olan bağlantıları besleyebilirsiniz. Duygularınızı ne kadar çok tartışırsanız, sevdiklerinizin iyileştirici desteğinden o kadar çok yararlanacaksınız, bu nedenle mevcut eğiliminizi açıklamak söz konusu olduğunda geri adım atmayın. Biraz cesaretlendirmeye ihtiyacı olan tek kişi siz olmayacağınız için konuşmayı her iki yönde de devam ettirmeyi unutmayın.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak için, kendine özel plan yapmak isteyebilirsin. Biraz da kendini şımartman gerektiğini düşünmen, spa veya masaj gibi etkinlikleri araştırmana ışık tutabilir. Merkür Retro’su bugün başlıyor. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sosyal medya üzerinden tanışacağın kişiyle hararetli bir flört dönemine girebilirsin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayıramıyor iseniz çevrenizden yardımlar almalı ve aile bireyleri ile görev paylaşımı yapmalısınız. Dinlenmek tekrar ayağa kalktığınızda daha enerjik olmanızı sağlayacaktır.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi, duygularınızı daha iyi anlatabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Karar arifesindesiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Boğa. Her Boğa burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel hayatınızda çeşitli fırsatlar şu anda aklınızı kurcalıyor olabilir. Neyin peşinden gideceğinize karar vermek zor olsa da, kendinize sizi en güvende hissettiren şeyin ne olduğunu sormak, ihtimalleri sağlıklı bir şekilde azaltmanıza yardımcı olabilir. Çevrenizdekilerinfikirleri ne olursa olsun, seçiminizle yaşamak zorunda olanın siz olduğunu unutmayın. Bu kararı alan kişi siz olmalısınız.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Yapınızı bozmamalı, gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelebilir ya da telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Bazı gerginlikler, tartışmalar çıkması mümkün. Alınganlıklar söz konusu olabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olmalısınız

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 42" R
Ay
Balık
04° 08' 53"
Merkür
Koç
18° 13' 11"
Venüs
Boğa
04° 25' 51"
Mars
Koç
01° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 29"
Satürn
Balık
16° 49' 00"
Uranüs
Boğa
22° 30' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 54"
Lilith
Başak
23° 38' 48"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>