Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ortama Ayak Uyduruyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Zihninizi, uzun zamandır tezahür ettirmeye çalıştığınız bazı büyük planlar için ortaya koymuş olabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün aniden bir parça pasta isteyen son derece büyük bir egosu olan bir şeyle veya biriyle çatışan bir çatışma yaşanabiliri. Ya o ya da bu kişi uçağınızı gökyüzündeyken vurmak istiyor olabilir. Hayallerinize dayanmaktan umut etmekten vazgeçmeyin. Bu karşıtlığın yol boyunca yaşanılan maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Ayağını yere sıkıca basıp gittiğin yolda inatçı bir şekilde devam etmeyi düşünüyor olabilirsin ama biraz daha bonkör bir tavır takınmalısın. Son zamanların olaylarının baskıları , genel pozitif tavırlarına olumsuz etki ediyor. Ama bil ki bu dönemler de geçecek. Hüsrana uğradığını düşünüp durarak kendine zarar vermeye değmez.Bugün normalde olduğunuzdan daha hassas hissedebilirsiniz ve eğer dikkatli olmazsanız, bu durum yapmanız gereken her türlü işte ayağınıza dolabilir. Fiziksel olarak her zamanki güçlü kişi değilsiniz. Bu duygu hali, sizi biraz hırçınlaştırarak başkalarıyla olan ilişkilerinizi baltalayabilir. Elinizden geldiğince kendinize hakim olmaya ve günü sakin geçirmeye çalışın. Yarın daha iyi hissedeceksiniz ve muhtemelen bugünün stresini hatırlamayacaksınız bile.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar hakkındaki ilk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bu yanınız bugün ivme kazanabilir. Bir müşterinin gerçek niyetini sakladığını düşünebilirsiniz. Onlara şüpheleriniz direkt bir biçimde ifade etmekten çekinmeyin. Algısal yetinizi takdir edeceklerdir. Patronunuz ya da bir otorite figürü bir konuda açıkça konuşmuyorsa, işin altında yatan gerçek sebep hakkındaki sezgilerinize güvenin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiğiniz şeyleri yaparak enerjinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularla meşgul olabilir, çocuklarınıza odaklı yaşayabilirsiniz. Bekarlar ise aşk hayatına ve sevme, sevilme konularına daha fazla önem verebilir. Beklentiler çalışabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki rekabet ortamına ayak uyduruyorsun. İş yerindeki konumu sağlama almak isteyebilirsin. Gün içerisinde karşına gelecek gereksiz detaylarla uğraşmak istemeyeceksin. Bugün yalnız kalıp kendini dinlemek istesen de arkadaşlarınla vakit geçirmenin olumsuz düşüncelerden kurtulman için sana yardımcı olabileceğini düşünebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları çözmek için harekete geçebilirsin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin sizlerle yeterli seviyede ilgilenmemesinden şikâyetçi olacağınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Dile getireceğiniz bazı eleştiriler çevrenizdekilerin bir şeylerin farkına varmalarına yardımcı olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içinde olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizi belli bir denge içinde tutmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha sorgulayıcı olabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partnerinize karşı kendinizi tam olarak ifade edememe hissiyatı rahatsız hissetmenize neden olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlardan uzaklaşmak, kalabalıklardan çekilmek isteyebilirsiniz. Bu her ne kadar size yabancı bir duygu olsa da ruhunuzun isteklerini yerine getirmeniz gerekiyor. İlginizi çeken bir kitap veya film ihtiyacınız olan şey olabilir. 

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir sosyal yaşam içinde olduğunuz için, sadece size ait olan zamanlarda kısa bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Bugün sizinle uzun süredir birlikte olan yakın dostlarınızla bir araya gelerek hoş saatler geçirebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çok yakında çözeceksiniz. Bugünyerinizdeki çalışmalarınıza odaklanmaya çalışmalısınız. Kendinizi çok sağlıklı hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara neşe saçıyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda inatçı davranarak sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı. Çünkü, sistemli yapınızın böyle bu durumu çözmemesi imkansız. Birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 32"
Ay
Kova
25° 32' 50"
Merkür
Koç
17° 53' 10"
Venüs
Boğa
03° 41' 12"
Mars
Koç
01° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 00"
Satürn
Balık
16° 45' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 53"
Lilith
Başak
23° 34' 47"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>