Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Senden yaşça büyük ziyaretçiler evine gelebilir ve belirli konuları nasıl ele aldığınla ilgili yorumlar yapabilirler. Oldukça hassassın ve bu yüzden eleştirilere normale göre daha az hoşgörüyle yaklaşıyorsun. Konuklarına sert çıkışma elbette. Aranızda bir tatsızlık yaratmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Konuyu değiştir ve seni en iyi hissettirecek şeylerden sohbet aç.İnsanların sizi fark etmesi için dahi olmanıza ya da olağanüstü bir şey başarmanıza gerek yok. Mozart gibi yetenekli olmadığınız için bir enstrüman çalmaya cesaret etmemeyi ya da Rodin gibi yetenekli elleriniz yok diye heykel yontamayacağınızı düşünmeyi bir kenara bıraksanız iyi edersiniz. İlginizi çeken herhangi br uğraşa vakit ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerektiğinde oldukça disiplinli olabiliyor, programınıza ve yükümlülüklerinize bağlı kalabiliyorsunuz. Bu sorumluluk bilinci takdire değer olsa da bazen kendinize karşı olan sorumluluğunuzu aklınızdan çıkarıyorsunuz. An itibariyla bir şeyler sizin için dengeden çıkmış durumda. Belki de daha fazla egzersiz yapmalı, daha fazla uyumalı ya da oyun oynamaya daha çok zaman ayırmalısınız. Her anınızı sorumluluklarla doldurmayın. Bugün biraz boş vakit yaratmaya çalışın ve kendinize daha fazla dinlenme süresi vermeye başlayın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde iletişim sorunları olabilir. Karşınızdakilerden bireysel veya baskın bir tavır görebilirsiniz. Gün içinde bazı ilişkilerde ani gerilimler oluşabilir, bazı ilişkilerde mesafeleşme çalışabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın yerde gösterdiğin fedakârlık artıyor, aslında istemediğin olayların içerisinde bulabilirsin kendini. Başka ülkede ya da şehirde bulunan tanıdıklarınla bir vesile ile bir araya gelmen söz konusu olabilir. Telefonlarına yetişmekte güçlük çekeceğin bir gün olacak. Dostlarınla olan iletişimini daha sık tutmak isteyeceksin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şehir değişikliği düşüncesi ya da ev değişikliği hissi içinizi kemiriyor olabilir. Hayatınızda büyük bir kırılma yaşıyorsunuz. Uzunca zamandır emek verdiğiniz şeyler üzerine gitmek mi iyi kalmak mı bunun kararını vereceksiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açılımlarınız kulağa oldukça mantıklı gelebilir. İşinizle alakalı özellikle de ortaklı çalışma niyetlerinizde mantığınız ile çalışacağınız kişileri kolay etkileyebilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni biriyle tanıştığınızda ona hep yol gösterme eğiliminde oluyorsunuz. Her ne kadar onun iyiliğini istiyor olursanız olun, herkesin kendi kararlarını alma özgürlüğü olduğunu unutmamalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor.İş ortaklıklarınız, evliliğiniz ve ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Problemlerinizi iletişim yoluyla çözmek kolay olmayabilir, Merkür retrosunun getirdiği yanlış anlaşılmalara karşı hazırlıklı olun.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşırıya kaçan duygularınız başarılarınızı engelliyor. İç benliğiniz ve diğer insanlarla ile iletişimde dengesizlik hissedeceksiniz. Çatışmalar ola bilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı davranışlarınızı kontrol altına alamayabilir ve kırıcı olabilirsiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. İşinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatlara hazırlıklı olun ve değerlendirmekten çekinmeyin. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 13" R
Ay
Boğa
12° 03' 60" R
Merkür
Koç
21° 33' 45"
Venüs
Boğa
10° 09' 41"
Mars
Koç
05° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 01"
Satürn
Balık
17° 12' 00"
Uranüs
Boğa
22° 46' 31"
Neptün
Balık
29° 07' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 14"
Lilith
Başak
24° 09' 45"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>