Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arkadaşların Tavsiye Bekleyecek Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün uzun vadeli hedeflerinizi sevgilinizle tartışmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Belirli bir konu hakkındaki bilginizi artırmak için bazı dersleri almayı düşünebilirsiniz. Ya dafırsatlarının daha çok olduğu daha zengin bir bölgeye taşınmayı düşünebilirsiniz. Bu fikirleri sevgilinizle konuşun. Birlikte, hedeflerinize ulaşmanın bir yolunu bulacaksınız.

İşyerinde biri üzgün olabilir ve duygularını başkasına açma eğiliminde olmayabilir. Bu durum atmosfere gölge düşürebilir. Bu kişinin size kızgın olup olmadığını merak edebilirsiniz, ancak işle ilgili olması sizle ilgili olmasından çok daha muhtemel. Konsantrasyon için doğuştan gelen yeteneklerinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin. Belaya değmez.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde hassasiyet ve anlaşılma isteği artabilir. Görüntünüzle ilgilenebilir, çocukların sağlığı ve geleceği adına titizlenebilirsiniz. Uyum ve anlayışın olmadığı bazı ilişkiler mesafeleşmeye gidecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yaptığın değişiklikler evini daha kullanılabilir hale getiriyor. Arkadaşların ev dizaynı konusunda senden tavsiye isteyebilir. Evli bir Boğa burcuysan eşin ile akşam yemeğine çıkıyorsun. Özenli olmak isteyebilirsin. Makyaj ve kıyafet konusunda dikkatli seçimler yapıyorsun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde mükemmeliyetçi olmanız eleştirilmenize neden olabilir. Karşınızdaki kişileri olduğu gibi kabul etmeyi denemelisiniz. Hayat çeşitlilik üzerine kuruludur bunu benimseyin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalın.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin duygusal ve ev hayatınız yıkıcı olabilir. Kendinize karşı dürüst olun. Bir yetişkin gibi mi davranıyorsunuz? Neden diğerleri üzerinde güç istiyorsunuz? Hayatınızı daha iyi yapmak için ne yapabilirsiniz? Ya korkularınızla yüzleşin ya da onların kontrolüne mahkum olun. Duygusal zeka oyunları oynamayın.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizde büyük bir problem var ve bu yenilikçi bir çözüm gerektiriyor. Yeni bir şey yapmaya niyetli değilseniz, arkanıza yaslanıp geminizin batışını izlemeye hazır olun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcunda seyahat ediyor.Partnerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen gösterin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zarar görürsünüz. Aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda önemli değişiklikler olacak. İş yerinizdeki harika çalışmalarınızdan dolayı patronunuz size hayran gözlerle bakıyor. Pozitif enerjiniz sayesinde etrafınızdaki insanları adeta büyülüyorsunuz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların üzerinizde öylesine olumlu tesiri var ki, hangi işe el atarsanız yüzünüz gülecek. Boş atsanız dolu tutacaksınız, her işte eğrisi doğrusuna rastlayacaktır. İşte gösterdiğiniz başarı, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde bazı para kayıpları olabilir. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı var.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>